Aydınlanma Söyleşileri'nin Konuğu Mehmet Faraç

Muratpaşa Belediyesi Aydınlanma Söyleşileri'nin Temmuz Ayı konuğu gazeteci-yazar Mehmet Faraç, 'Kadın-Töre-Güneydoğu' temalı bir söyleşi gerçekleştirecek

Aydınlanma Söyleşileri'nin Konuğu Mehmet Faraç
Muratpaşa Belediyesi Aydınlanma Söyleşileri'nin Temmuz Ayı konuğu gazeteci-yazar Mehmet Faraç, 'Kadın-Töre-Güneydoğu' temalı bir söyleşi gerçekleştirecek. Muratpaşa Belediyesi'nin Cumhuriyet Gazetesi ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Akdeniz Şubesi ile birlikte düzenlediği Aydınlanma Söyleşileri gazeteci-yazar Mehmet Faraç'ın konuk olduğu program ile devam ediyor.
Aydınlanma Söyleşileri'ne ikinci kez katılan Mehmet Faraç, Muratpaşa Belediyesi Konferans Salonu'nda 17 Temmuz Cumartesi saat 15.00'da 'Kadın-Töre-Güneydoğu' konulu söyleşisiyle Antalyalılarla buluşacak. Güneydoğu kaynaklı sosyal-siyasal ve toplumsal araştırmalarıyla tanınan Mehmet Faraç'ın bugüne kadar yayınlanmış 5 kitabı bulunuyor. 'Töre Kıskacında Kadın' isimli kitabı ile kadın örgütleri ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran Mehmet Faraç, söyleşi sonrası katılımcıların sorularını da yanıtlayacak.