Vali Cerrah, Haruniye kaplıcalarında incelemelerde bulundu

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Haruniye kaplıcalarını modern bir hale getirdiklerini söyledi.

Vali Cerrah, kaplıcada yaptığı incelemeler sonras

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Haruniye kaplıcalarını modern bir hale getirdiklerini söyledi.

Vali Cerrah, kaplıcada yaptığı incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada, "Haruniye kaplıcalarına ilk geldiğim zaman, vatandaşlarımız benden buranın düzeltilmesini istedi. Kaplıcayı tamamen yıktık ve modern bir hale getirdik. Verdiğim sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum." dedi. Vali Cerrah, kaplıcadaki çalışmaların yüzde 99 bittiğini sadece peyzaj çalışmalarının devam ettiğini onun da en kısa sürede tamamlanacağını ifade ederek, bölgenin şifalı suyu, çamur banyosu, modern tesisleri, harika doğasıyla turistlerin gözde mekânlarından biri olacağını söyledi.

Vali Cerrah, kaplıcanın kadın, erkek ve çocuk olmak üzere 3 ayrı havuzunun bulunduğunu, ayrıca çamur banyosunun da kaplıca sakinlerine hizmet vereceğini aktardı. Cerrah, "Odalara banyo ve tuvalet ilave edildi ve modern bir şekilde düzenlendi. Odalarda ayrıca klima ve buzdolabı da mevcut. Kısaca bir ailenin ihtiyacı olan her şey düşünüldü."diye konuştu.

Beraberinde Düziçi Kaymakam Vekili Hüseyin Doğan, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Hüseyin Karalar ile kaplıcaya giden Vali Cerrah, yapımı büyük ölçüde tamamlanan kaplıcanın devam eden peyzaj çalışmaları hakkında Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Kadir Tohumcu'dan bilgi aldı.