Özdemir'den Kılçak Köyü'ne köprü sözü

Zonguldak Alaplı ilçesine bağlı Kılçak Köyü Muhtarı Ahmet Uysal, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın Alaplı ziyaretinde, Fenerbahçe 2. Başkanı ve Lima

Zonguldak Alaplı ilçesine bağlı Kılçak Köyü Muhtarı Ahmet Uysal, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın Alaplı ziyaretinde, Fenerbahçe 2. Başkanı ve Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'den, köylerine köprü yapılması için istekte bulundu.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, pazar günü geldiği Ereğli'de bir dizi incelemede bulunmuştu. Bakan Yıldırım'ın son durağı olan tünel çalışmalarında Kılçak Köyü Muhtarı Ahmet Uysal, köylerine köprü yapılması için istekte bulundu. Fenerbahçe İkinci Başkanı ve Limak Firması Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, bu isteğe olumlu bakarak Limak Projeler Müdürü Kemal Günaydın'a talimat verdi. Özdemir, köprünün fizibilite çalışmaları yapılarak en kısa zamanda kendisini bilgilendirmesini istedi.

Köprünün fizibilite çalışmaları olumlu olursa en kısa zamanda Fatih Köprüsü projesine başlanacak ve köprüye 'Nihat Özdemir Köprüsü' adı verilecek.

Kılçak Köyü Muhtarı Ahmet Uysal, Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'e gösterdiği alakaya teşekkür etti. Kılçak Köyü Muhtarı köprü projesine sahip çıkan Zonguldak Valisi Erdal Ata'ya, Zonguldak milletvekillerine, İl Genel Meclisi üyelerine, Alaplı Kaymakamı Aydın Memük'e, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu'na, AK Parti Siyasi İşler Başkanı İbrahim Yalçın ve AK Parti teşkilatına köylüleri adına teşekkür etti.