AK Parti'li Demir: Belediyecilik AK Parti'nin işi

AK Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti'nin Türk siyasetinde farklı bir yeri ve konumu olduğunu belirterek, bu farkı AK Parti belediyecili

AK Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti'nin Türk siyasetinde farklı bir yeri ve konumu olduğunu belirterek, bu farkı AK Parti belediyeciliğinde de ortaya koyarak ciddi mesafeler aldıklarını söyledi. Demir, "Belediyecilik AK Parti'nin işi." dedi

Bafra İkizpınar Belediyesi'ni ziyaret eden AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Belediye Başkanı Şaban Çalışkan'dan beldenin sorunları hakkında bilgi aldı.

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Demir, "Yıllarca hizmetten yoksun bırakılmış İkizpınar beldemizde yapılan tadilat ve bakım çalışmalarımızla hizmetlerimizi sürdürüyoruz." diye konuştu.

"AK PARTİ ŞEHİRLERİ MARKA YAPIYOR"

AK Parti'nin Türk siyasetinde farklı bir yeri ve konumu olduğunu ifade eden Demir, bu farkı AK Parti Belediyeciliği'nde de ortaya koyarak ciddi mesafeler aldıklarını kaydetti.

Demir, "Halka hizmet etmek bir gönül işidir. Bunu en iyi AK Parti belediyeciliği yansıtmakta. Misyonu ve vizyonu, kaliteli hizmetinin yanında her yönüyle kalkınmış ve gelişmiş, çağdaş ve modern bir kenti öngören belediyecilik anlayışımızın en güzel örneklerini bugün Türkiye geneline baktığımızda yakinen görmekteyiz. Nerede hizmet var, orada güzellik var. AK Parti Belediyelerinin hizmetleri, bulundukları şehirleri marka şehirler haline getirmekte." dedi.

"YEREL YÖNETİMLER ŞEHİRLERİN AYNASI"

Demir, "İkizpınar beldemiz, 2009 yılı yerel seçimlerinde AK Parti ailesi ile tanışan ve o günden sonra geleceğe güvenle bakmaya başlayan bir belediyemiz. Beldenin sorunları için çaba harcayan başkanımızı kutluyorum. Beldemizin sorunları çok ama bu bize çalışma aşkı veriyor. Belde yolunun asfaltlanması sanıyorum bu asfalt sezonunda gerçekleşecek, bu oldukça sevindirici bir durum. Çünkü yol medeniyettir. Bunun akabinde beldemizin sorunlarını tek tek ele alarak çözümü noktasında hükümetimiz ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliğinde emek harcayacağız. Hükümetimiz yerel yönetimleri şehirlerin aynası olarak görmekte ve gereken desteği vermekte." şeklinde konuştu.