Gürcistanlı Sporculardan Başkan Bozkuş'a Ziyaret

Gürcistan Kocaeli Spor Yöneticileri ve sporcuları belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u makamında ziyaret etti.

Gürcistanlı Sporculardan Başkan Bozkuş'a Ziyaret
  Geçtiğimiz günlerde Kars ' a gelerek sezon öncesi hazırlıklarını yapan Gürcistan Kocaelispor , Yöneticileri Mikail Geliaşlili , Antrenör Nadare İshvili Zurao ve sporcular Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ' u makamında ziyaret ederek misafirperverliklerinden dolayı Başkan Bozkuş ' a teşekkür ettiler .
Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş , Karsspor ile Gürcistan Kocaelispor arasında oynanan dostluk maçının centilmenlik içerisinde geçtiğini söyledi .
Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ; " Gürcistan Kocaelispor ile Karsspor arasında kardeşlik duygularının geliştirilmesi için bu karşılaşmanın vesile olmasını diliyorum . Bundan sonra da bu tür sporsal faaliyetlerin devam etmesi , arkasından Tiflis merkez ilçelerinden birisiyle de kardeş belediye olarak konuya yaklaşımımız var . Spor dalında olsun , ticaret dalında olsun , belediyelerle olan ilişkiler dalında dolayısıyla bu ilişkilerin gelişmesinde sportif faaliyetlerin ciddi anlamda bir katkısının olduğunu görüyorum . Kars Belediyesi olarak , Karslı olarak Karsspor olarak her zaman sizlerle görüşmeye hazırız . Sizlerin bize ileteceğiniz ortaklaşa olarak yapacağımız her projede de birlikte olacağımızı burada ifade etmek istiyorum " dedi .
GÜRCİSTAN İLE BİRLİKTE YÜRÜTTÜĞÜMÜZ CİDDİ PROJELER VAR
Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş , Türkiye ile Gürcistan arasında birlikte yürütülen ciddi projeler olduğunu dile getirdi .
Belediye Başkanı Bozkuş ; " Gerek enerji koridorunda Kafkasların petrol ve doğal gaz , yine Kars-Tiflis-Bakü demiryolu projesi kapsamında da Türkiye Azerbaycan ve Gürcistan aralarında bulunduğu bu üç ülkenin ciddi anlamda birlikte yürüttükleri projeler var . Oda şunu gösteriyor zaten devletimizin üst noktasında ilgili projeler hakkında projeler konusunda gerekli protokoller imzalanmıştır " diye konuştu .
DÜNYA PROJESİNİN TEMELİ KARS ' TA ATILDI
Kars Belediye başkanı Nevzat Bozkuş , Türkiye ' yi Çin ' e bağlayacak olan İpek Demiryolu projesinin temellerinin Kars ' ta atıldığına dikkat çekti .
Bozkuş ; " Gürcistan Cumhurbaşkanımız , Azerbaycan Cumhurbaşkanımız ve Türkiye Cumhurbaşkanımızın bir araya gelerek , Kars-Tiflis-Bakü demiryolu projesinin yani , dünya projesinin de birlikte temeli atıldı . Aynı şey burada da Kars ilimizde Tiflis ilimizin Karsspor ile Gürcistan Kocaelispor ' un güzel projelere imza atma konusunda çalışmalar yürüteceğiz " şeklinde konuştu .
Ziyarette Gürcistan Kocaelispor Yöneticisi Mikail Geliaşlili Başkan Bozkuş ' a bir plaket ve Gürcistan Bayrağı hediye etti . Gürcistan Kocaelispor Antrenörü Nadare İshvili Zurao ' da Başkan Bozkuş ' a imzalı top hediye etti .
Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ' ta Gürcistanlı yöneticilere plaket ve Türk Bayrağı verdi . Daha sonra taraflar birlikte resim çekildi .
Karsspor amatör ile Gürcistan Kocaelispor arasında oynanan dostluk maçını Karsspor amatör 3-2 kazanmıştı .