AK Parti Menderes İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

İzmir'in Menderes ilçesinde, AK Parti Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Menderes İlçe Başkanı Mustafa Bahar'ın evsahipliğindeki toplantıya İl Başkan

  İzmir ' in Menderes ilçesinde , AK Parti Danışma Meclisi toplantısı yapıldı . Menderes İlçe Başkanı Mustafa Bahar ' ın evsahipliğindeki toplantıya İl Başkanı Ömür Kabak , başkan yardımcıları , yönetim kurulu üyeleri , ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı .

Açılışta konuşan AK Parti İlçe Başkanı Bahar , " İlçemizin en küçük yerleşim birimlerine varıncaya kadar geziyor , hemşehrilerimizin yaşadığı en ücra köşeye dahi hizmet götürülmesi için seferber oluyoruz . " dedi . İlçenin yerel yönetiminde yaşanan hizmet sıkıntısının faturasını Mendereslilerin ödediğini belirten Bahar , " Çağdaş kentleşme adına 50 yıl önce yapılması gereken çalışmaların Menderes Belediyesi tarafından hâlâ yapılmaması , yılların boşa geçirilmesi , hemşehrilerimin kaynakları ve enerjisinin boşa harcanması bizi çok üzüyor . Gelecek adına doğru adımlar atamayan ilçe belediyemiz , maalesef Menderesimiz ' e mal olmuş bir mirası yok etti . Derin tarihîi geçmişi olan Cuma Pazarı ' nın kaldırılması , bunun en önemli göstergesidir . " şeklinde konuştu .

AK Parti İl Başkanı Kabak ise İzmir ' in yerel belediyecilik hizmetlerinden yoksun olarak kayıp bir yıl daha geçirdiğini söyledi . Ömür Kabak , " Büyük hizmetler yapan belediye başkanlarımız , seçimleri kaybetti . Bu süreçte yapılmayan hizmetleri gördükçe , kaybedenin bizler olmadığını görüyoruz . Önümüzdeki seçimlerde İzmir ' i AK belediyecilikle tanıştıracağız . Önce referandum var , İzmir ' den çıkacak en yüksek ' Evet ' için çalışıyoruz . Sayın Başbakanımız ' ı iktidara taşıyan ' E-teşkilat ' programına dört elle sarıldık . İzmir ' de yüzde 30 oyumuz var . Arı gibi çalışan teşkilatlarımız sayesinde bir sonraki seçimde Büyükşehir Belediyesi ' ni de alırız , belediyeleri de alırız . Oy oranlarımızı yüzde 50 ' lere çıkarırız . Milleti karşısına değil , arkasına alan bir iktidarız . Çalışmalarımızda emeği geçmiş tüm partililerimizi yanıbaşımızda görmek istiyoruz . " dedi .