Trabzonspor'da Makukula için geri sayım

Trabzonspor, forvet transferinde yeniden Ariza Makukula'ya döndü, Benfica'ya son bir teklifte bulunan yönetim, Portekizli futbolcuyla ise büyük ölçüde anlaştı.

 
Yunus Emre SEL

TRABZON-Teknik direktör Şenol Güneş’in forvet transferinde ısrarcı olması , yönetimin transfer arayışlarını hızlandırdı . Yurt dışı kampında oynanacak olan hazırlık maçlarına kadar bu transfere bir nokta koymak isteyen yönetim , Kayserispor formasıyla Süper Lig’in de gol krallığı yaşayan Makukula için bonservisini elinde bulunduran Benfica’ya yeniden teklifte bulundu . Trabzonspor , daha önceki teklifine oranla biraz daha fiyat yükseltti .

FATİH TEKKE YENİDEN GÜNDEMDE
Bu arada Rubin Kazan’da forma giyen Fatih Tekke , yine gündeme geldi . Takımında fazla forma şansı bulamayan ve bu nedenle huzursuz olan Fatih’in de bordo mavili kulübe gelmeye sıcak baktığı iddia edildi .

ERHAN GÜVEN ISRARI
Trabzonspor , Beşiktaş’ın kanat oyuncusu Erhan Güven için de girişimlerini sürdürdü . Erhan Güven ' in Trabzonpsor’u istemesi nedeniyle Beşiktaş’la bir kez daha görüşmeyi planlayan yönetim , alternatif sağbek arayışlarını da devam ettiriyor .

TRABZONSPOR YARIN HOLLANDA’YA GİDİYOR
Öte yandan Trabzonspor , 18 günlük yurt dışı kampı için yarın sabah 09 . 30’da THY’ye ait İstanbul aktarmalı Dusseldorf uçağı ile Almanya’ya gidecek . Daha sonra karayoluyla Hollanda’nın Venlo şehrine gidecek olan Trabzonspor , yurt dışı kampında toplam 6 hazırlık maçı yapacak . Trabzonpspor , 30 Temmuz’da saat 17 . 25’te yine İstanbul aktarmalı olarak Trabzon’a dönecek . ( dha )

Radikal