Erzincan Kamu-sen'de Görev Değişikliği

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Kamu-Sen Erzincan Temsilciliği'nde görev değişikliği yapıldı. Kamu Sen Erzincan İl Temsilciliği görevine Gökhan Şahin getirildi.

Erzincan Kamu-sen'de Görev Değişikliği
Erzincan Kamu-Sen İl Temsilciliği görevini bir yıldır yürüten Emin Turan, görevini Türk Sağlık Sen Şube Başkanlığı görevini yürüten Gökhan Şahin'e devretti. Düzenlenen yemekte yapılan görev teslimine Kamu Sen'e bağlı şube başkanları ve üyeleri katıldı.
Görev tesliminde konuşan Türk Diyanet Vakıf Sen Şube Başkanı Galip Sökmen "Bugün Kamu Sen İl Temsilciliği devir teslim töreni için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bir yıldır Kamu Sen İl Temsilciliğini yürüten Türk Büro Sen Şube Başkanı Emin Turan, Kamu Sen'de artık geleneksel hale gelen her yıl il temsilciliği yenileme, yeni bir yüz ile yeni bir aşk ve şevkle çalışma heyecanı yakalamamız açısından il temsilciliği görevini Gökhan beye teslim edecek. Bu değişimi geleneksel olarak rahmetli Mihrali Aksu'dan beri devam ettirmekteyiz. Bugünde Türk Büro Sen Şube Başkanı Emin Turan Kamu Sen İl Temsilciliği görevini yeni Kamu Sen İl Temsilcimiz olan Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Gökhan Şahin beye görevini teslim edecek. Gökhan Şahin bey Türkiye'de yapılan üyelik değerlendirmelerinde Türkiye'deki en başarılı ikinci şube başkanı seçilmiştir. Bu hususta da kendisini huzurlarınızda tebrik ediyorum" dedi.
Türk Büro Sen Başkanı Emin Turan ise yaptığı konuşmada, "Bir yıldır yürüttüğüm Kamu Sen İl Temsilciliği'ni Gökhan Şahin beye teslim etmek için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Kamu Sen İl Temsilciliği sendika üyesi olan insanların üstlenebileceği en kutsal görevlerden biridir. Gökhan bey ile birlikte sendikamızı daha başarılı noktalara getireceğimize inanıyorum. Kamu Sen Erzincan'da Türkiye ortalamasına göre üyesini büyük oranda arttırmıştır. Bu başarı tüm şube başkanları ile birlikte çalışmamızın sonucudur. Gökhan beye bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.
Türk Sağlık Sen Şube Başkanı ve yeni Kamu Sen İl Temsilcisi Gökhan Şahin de "Bu göreve beni layık gören tüm şube başkanlarına teşekkür ediyorum. Aldığım bu görevi layıkıyla yerine getireceğim. Büyük bir sorumluluğun altına girdim. Kamu-Sen'de görev yaptığı süre boyunca sendika üyelerinin sorunlarını her platformda savunan Emin Turan'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Kamu-Sen İl Temsilciliği görevini devralan Gökhan Şahin, hizmetlerinden dolayı Emin Turan'a bir Plaket verdi. Turan'da Gökhan Şahin'e yeni görevinde başarılar dileyerek çiçek takdim etti.