Yozgat'ta Öğrenciler hazırladıkları teknoloji tasarımları ile mucitleri aratmadı

Yozgat'ın Şefaatli ilçesi Şehit Adnan Menderes Gülbaş İlköğretim Okulu 2009- 2010 eğitim öğretim yılı içinde hazırladıkları teknoloji tasarımları ile

Yozgat'ın Şefaatli ilçesi Şehit Adnan Menderes Gülbaş İlköğretim Okulu 2009- 2010 eğitim öğretim yılı içinde hazırladıkları teknoloji tasarımları ile mucitleri aratmadı.

Şefaatli Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen Şehit Adnan Menderes Gülbaş İlköğretim Okulunun yılsonu teknoloji tasarım sergisi açılışına İlçe Kaymakamı Serdar Bakır, Belediye Başkanı Zeki Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haydar Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gelişen ve değişen teknolojiyi yakalamanın ülke açısından büyük öneme sahip olduğunu belirten Şefaatli Kaymakamı Bakır, "Ülkemizin her yerinde geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz bu gibi teknolojik eserleri ile göz dolduruyor. Bu gerçekten gurur verici. Önümüzdeki yıllarda bu öğrencilerimiz kendi becerilerini de geliştirerek inanıyorum ki çok daha güzel başarılara imza atacaklar. Ben sergilemiş oldukları bu güzel eserlerinden dolayı okul idarecilerini öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum." dedi. Ayrıca okul aile birliği tarafından hazırlanan el işlemeli örgüler ve yemekler de sergide satışa sunularak buradan kazanılan parada ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecek.