Yıldız Erkekler Futbol Türkiye Şampiyonası Sivas'ta başladı

Okullar arası Yıldız Erkekler Futbol Türkiye Şampiyonası müsabakaları bugün yapılan açılış seremonisiyle başladı.

Okullararası Yıldız Erkekler Futb

Okullar arası Yıldız Erkekler Futbol Türkiye Şampiyonası müsabakaları bugün yapılan açılış seremonisiyle başladı.

Okullararası Yıldız Erkekler Futbol Türkiye Şampiyonası Sivas'ın ev sahipliğinde yapılıyor. Fuar alanında yer alan spor parkında yapılan açılış seremonisinin ardından 8 ekip Türkiye şampiyonu olmak için ter dökecek. 9–13 Haziran tarihleri arasında oynanacak olan müsabakalarda final serisi dış sahada yapılacak.

A grubunda, İstanbul Bahçelievler Mevlana, Ankara Polatlı Sevim Aras, İstanbul Göngüren 50. Yıl Ahmet Merter, Samsun İlkadım 23 Nisan,

B grubunda, İstanbul Esenler Hasip Dinçsoy, İstanbul Bahçelievler Fikret Yüzaltı, Mersin Yenişehir Namık Kemal ve Trabzon Merkez Cudibey İlköğretim Okullarının mücadele edecek.

Final karşılaşması 13 Haziran Pazar günü 4 Eylül Stadyumu dış sahada oynanacak. Türkiye Şampiyonu ve ikincisi, üçüncüsü olan takımlar kupayla ödüllendirilecek.

Türkiye şampiyonasının açılış programında Vali Vekili Kemal Şahin, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, daire müdürleri, Sivas Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Yıldız, İl Hakem Kurulu Başkanı Cengiz Baykuş ve başkan yardımcısı İlhan Başköy ve çok sayıda öğrenci hazır bulundu.