Yıldız Erkekler Futbol Türkiye Birinciliği Sivas'ta Başladı (fotoğraflı-görüntülü) Sivas...

-YILDIZ ERKEKLER FUTBOL TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ SİVAS'TA BAŞLADI (FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ) SİVAS (A.A) - 09.06.2010 - YILDIZLAR ERKEKLER FUTBOL TÜRKİYE BİR

-YILDIZ ERKEKLER FUTBOL TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ SİVAS'TA BAŞLADI

(FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ)

SİVAS (A.A) - 09.06.2010 - Yıldızlar Erkekler Futbol Türkiye Birinciliği Sivas'ta başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi'nin 2010 yılı faaliyet programında yer alan birinciliğe, İstanbul, Ankara, Samsun, Mersin ve Trabzon'dan 8 takım katılıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Fuar Alanı Spor Parkı'nda başlayan müsabakaların açılışında konuşan Vali Vekili Kemal Şahin, müsabakaların centilmence geçmesini diledi.

Sporun önemine değinen Şahin, 'Spor centilmenliktir, karşılıklı sevgi ve saygıdır. Bu anlayış içerisinde müsabakaların başarıyla sonuçlanacağına inanıyorum. Müsabakaların amacına ulaşmasını diliyorum' dedi.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise futbola sadece spor diye bakılmaması gerektiğini belirterek, futbolun ülkelerin, şehirlerin tanıtımlarında çok ciddi katkılar sağlayan, ekonomik varlığın oluştuğu sektör haline geldiğini söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Ali Murat Taner de okul içi spor hizmetlerinin eğitime katkı sağladığını ifade ederek, ekip sporlarının ise birlikte üretmek, çalışmak ve başarıya ulaşmak gibi ekip anlayışlarını içerdiğini aktardı.

Müsabakalar 13 Haziran'daki final karşılaşmasıyla sona erecek.

(EMN-İSA-SSG)

09.06.2010 12:24:22