Tag Otoyolu'nda Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesi TAG Otoyolu Osmaniye turnikeleri yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bayan öğretmen ile oğlu hayatını kaybetti, eşi ile diğer oğlu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Adana'da astım tedavisi gören 5 yaşındaki oğulları Göktürk Arın'ı hastaneden alan aile, Serkan Arın'ın kullandığı 80 DC 707 plakalı otomobil ile Düziçi'ne doğru yola çıktı. TAG Otoyolu Osmaniye turnikeleri civarında bariyerlere çarpan otomobil takla attı. Kazada yaralanan Pembe Derya Arın, eşi Serkan Arın ve oğulları Göktürk ile Gürsel Arın, Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne Pembe Derya ve oğlu Gürsel Arın hastanede hayatını kaybetti. Cumhuriyet Lisesi Müdür Yardımcısı
olan Serkan Arın'ın hafif yaralandığı, 5 yaşındaki Göktürk Arın'ın durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Kazada ölen Pembe Derya Arın ile oğlunun cenazesi, kendisinin ve eşi Serkan Arın'ın görev yaptığı Cumhuriyet Lisesi'ne getirildi. Buradaki törenin ardından anne ile oğlunun cenazeleri kılınan namazın ardından Mersin'in Mezitli ilçesine gönderildi.
Cenaze törenine Osmaniye Vali Yardımcısı Hüseyin Doğan, Düziçi Belediye Başkan Vekili Ali Tıraş ile resmi kurum müdürleri, eğitim camiası, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.
(SG-VŞ-CC-Y)