Özel Bilge, 7. dönem mezunlarını verdi

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Özel Bilge İlköğretim Okulu 7. dönem mezunlarını görkemli bir törenle uğurladı. Okul bahçesinde düzenlenen programda, n

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Özel Bilge İlköğretim Okulu 7. dönem mezunlarını görkemli bir törenle uğurladı. Okul bahçesinde düzenlenen programda, nefes kesen kukla şovun yanı sıra hazırladıkları gösterilerle herkesin beğenisini toplayan öğrenciler, törende aileleriyle birlikte mezuniyetin sevinci yaşadı. Törene Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Emniyet Müdürü Cem Hasan Patat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nejdet Bozvelioğlu, Orman İşletme Müdürü Mustafa Songür, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, okul müdürü Medeni Altan'ın konuşması şiirler, türküler ve mehter gösterisi ile devam etti. Yıl boyunca katıldıkları çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Muhittin Pamuk, Emniyet Müdürü Cem Hasan Patat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nejdet Bozvelioğlu tarafından verildi. Gecede sahne alan kukla sanatçısı Hakan Arısoy, sunduğu kukla gösterisi ile ilgi odağı oldu. Müzik eşliğinde yaptığı el hareketleri ile kuklalara adeta hayat veren Arısoy, izleyiciden büyük alkış aldı. Bu yıl başarıyla mezun olan 24 öğrenciye velileri tarafından plaketlerinin verilmesinin ardından yıl sonu programı, okul birincisi tarafından yaş kütüğüne isim künyesinin çakılması ve okul flamasının devir teslimi ile tören sona erdi.