İbrahim Kutluay, Gkv'li Çiner'in Hayalini Gerçekleştirdi

En büyük hayalinin kendisini görmek olduğunu ifade eden e-maili okuyan ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay, Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları öğrencisi Atilla Çiner'in hayallerini gerçekleştirmek için Gaziantep'e geldi

En büyük hayalinin kendisini görmek olduğunu ifade eden e-maili okuyan ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay, Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları öğrencisi Atilla Çiner'in hayallerini gerçekleştirmek için Gaziantep'e geldi.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 6. sınıf öğrencisi Atilla Çiner çok sevdiği eski milli takım oyuncusu İbrahim Kutluay'a bir e-mail atarak okuluna davet etti. Çiner, e-malinde basketbol oynadığını ve Kutluay'dan bazı taktikleri öğrenmek istediğini belirtti. GKV'li Atilla Çiner'in e-mailini okuyan eski milli takım oyuncusu İbrahim Kutluay, Atilla'nın hayallerini gerçekleştirmek için NTV Spor ekibiyle birlikte Gaziantep'e gelerek Atilla Çiner'in eğitim öğretim gördüğü Gaziantep Kolej Vakfı Özel
Okullarını ziyaret etti.
Basketbol alanında Türkiye'de efsane okul olarak nitelendirilen Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının değişik yaş gruplarındaki bütün takımları büyük bir coşkuyla milli takım oyuncusu İbrahim Kutluay'ı karşılayarak onunla uzun uzun sohbet ettiler. Kutluay, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları basketbol takımlarına yönelik uygulamalı dersler vererek kısa bir gösteri maçı da yaptı.
GKV'li sporcularla uzun uzun sohbet eden Kutluay, "Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının spor alanındaki başarılarını biliyorum. Özellikle basketbol sporundaki dereceleri hakkında bilgi sahibi oldum. Köklü ve spora önem veren bir eğitim kurumunda olmak benim için mutluluk kaynağıdır. Geçtiğimiz aylarda bana e-mail atarak Gaziantep'e davet eden Atilla Çiner'in nazik daveti beni mutlu etti. Bir TV programı hazırlıyoruz. Bu program kapsamında Gaziantep'e geldim. Atilla ve takım arkadaşlarıyla tanıştım.
Hepsi gelecek vaat ediyor. Çocuklarımızın sporla iç içe büyümesi, spor ahlakıyla yetişmesi çok önemli. Çocuklarımıza bilgi ve deneyimlerimi aktarmak için İbrahim Kutluay Basketball Academy'i kurdum. Burada yetenekli çocuklarımızın basketbol eğitimi gerçekleştiriliyor. Diğer taraftan NTV tarafından yayınlanan Sahaya Çık adlı programla da deneyimlerimi ve sporla ilgili düşüncelerimi basketbol severlerle paylaşıyorum" dedi.
İbrahim Kutluay'ı Gaziantep'e davet etmekten ve Kutluay'ın davete icabet etmesinden dolayı çok memnun olduğunu ifade eden GKV'li Atilla Çiner de, "En büyük hayalim efsanevi basketbolcu İbrahim Kutluay'la aynı sahada top koşturmaktı. Çok mutluyum. Bu hayalimi gerçekleştirerek için Gaziantep'e geldi. Tanıştık, uzun uzun sohbet ettik. Bir gün ben ve ekip arkadaşlarımda onun gibi milli takımda Türkiye'yi temsil etmek istiyoruz. Bizleri kırmayarak Gaziantep'e geldiği için çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Eski Milli Takım oyuncusu İbrahim Kutluay'a günün anısına GKV Anaokulu öğrencisi ve okulun minik dev adamları takımının as oyuncusu Arda Akgül bir çiçek verdi. Okul bahçesinde yer alan basketbol sahasına toplanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri ünlü basketbolcuyu görebilmek ve hatıra fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.