Vatandaşlar, kaymakamlıkta işlerini e–randevu ile halledebilecek

Adıyaman Kâhta Kaymakamlığı'nda 'e-randevu' uygulaması başladı. Kâhta Kaymakamlığı'nca defter kayıtları ile uygulanmakta olan randevu uygulamasının e-

  Adıyaman Kâhta Kaymakamlığı ' nda ' e-randevu ' uygulaması başladı . Kâhta Kaymakamlığı ' nca defter kayıtları ile uygulanmakta olan randevu uygulamasının e-içişleri sistemi üzerinden uygulanmaya başlanması randevu talebinde bulunan kurum ve kuruluşları ile Kahta ' lıların hizmetine sunuldu .

Kâhta Kaymakamı Coşkun Açık , konu ile ilgili yaptığı açıklamada , İçişleri Bakanlığı ve bağlı tüm birimlerinde , iş ve işlemlerin etkin , verimli bir şekilde yürütülmesinde önemli bir yeri olan E-İçişleri projesi kapsamında uygulamaya konulan e-randevu sisteminin , bu alandaki ihtiyaca tam olarak cevap vermesi açısından önemli ve yararlı bir uygulama olduğunu belirtti .

Vatandaşların , artık kaymakamlığa gelmeden www . kahta . gov . tr adresinde bulunan ' Online Randevu ' linki aracılığıyla randevu alarak , işlemlerini takip edebileceklerini aktaran Kaymakam Açık ; " Zaman ve hızın artık her şeyi ifade ettiği çağımızda , kamu hizmetlerinin sunulması yanında , vatandaşların istek ve taleplerinin de en hızlı ve etkili şekilde işleme alınması önem arz etmektedir . Vatandaşları dinlemek , her türlü talep , istek ve tavsiyelerini önemsemek ve değerlendirmek , insan odaklı modern yönetim anlayışının temelidir . Çağımız , insanların ekip ve takım çalışmasıyla , taleplerin hızlı bir sistemle değerlendirilerek başarının yakalandığına şahitlik etmektedir . Bilgi çağı , olması gerektiği gibi , teknolojiyi vatandaşın yanı başına taşımakta ve artık bir çok şey birkaç gün yerine , birkaç saniye içinde olup bitmektedir . " ifadelerini kullandı .

2007 yılından bu yana Kâhta ilçesinde uygulanmakta olan e-içişleri projesi kapsamında tüm birim özel modüllerinin sağlıklı bir şekilde uygulandığını belirten Kaymakam Açık , gerek e-randevu uygulaması ve gerekse yeni bilgi edinme modülünün , çağdaş ve modern yönetim anlayışının yerleşmesinde etkili olduğunu sözlerine ekledi .