Konuk liderlerle aile fotoğrafı

Asya'da İşbirliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı (CICA) Üçüncü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılan konuk devlet başkanları aile fotoğrafı çektirdi.

Konuk liderlerle aile fotoğrafı
  Ç ; ırağan Sarayı ' ndaki zirve kapsamında Cumhurbaşkanı Abdullah Gü ; l , İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad , Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas , Afganistan Cumhurbaşkanı Hamit Karzai , Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev , Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile heyetler aile fotoğrafı ç ; ektirdi .

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad , fotoğraf ç ; ektirdikten sonra basın mensuplarının yanından geç ; erken uzun sü ; re zafer işareti yaptı . Ahmedinejad , ' Putin ile gö ; rü ; şecek misiniz? ' sorusuna ' Tercü ; man yok ' diye yanıt verdi . Ahmedinejad ' ın , İslam Konferansı Teşkilatı ( İKT ) Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu ile sarılması ise dikkat ç ; ekti . Ö ; te yandan basına kapalı gerç ; ekleşen oturumda İsrailli katılımcıların salonu terk ettikleri ö ; ne sü ; rü ; ldü ; .