Yurt Öğrencileri Yararına Ev Tekstil Kermesi Açıldı

Fatsa İhsaniye Kız, Erkek Öğrenci Yurdu ve üniversite öğrencilerinin bulunduğu 3 yurttaki öğrencilerin maddi ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla düzenlenen giyim ve ev tekstili kermesinin açılışını Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptı

Yurt Öğrencileri Yararına Ev Tekstil Kermesi Açıldı
Fatsa İhsaniye Kız, Erkek Öğrenci Yurdu ve üniversite öğrencilerinin bulunduğu 3 yurttaki öğrencilerin maddi ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla düzenlenen giyim ve ev tekstili kermesinin açılışını Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptı.
Kermesin açılış konuşmasını yapan yurt yetkililerinden Abdullah Erarslan, "Bu yatırımlar öğrencilerimiz içindir, öğrencilerimiz de bizim istikbalimizdir. Bu bir bakıma Milli bir hadisedir" dedi.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise kermese emeği geçenlere teşekkür ederek, "Kurslarımızdaki öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere açılmış bir kermesteyiz. Dolayısıyla Fatsa'mızdaki ve çevremizdeki insanları hayır için bu kermese davet ediyorum. Hayra gönül verenlere bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu. Kermesin 17 gün açık kalacağı bildirildi.