Şenlikten vazgeçen Ketenlili vatandaşlar 14 bin TL'yi öğrenciye burs verecek

Konya'nın Seydişehir ilçesine bağlı 2 bin nüfuslu Ketenli beldesi, tüm kasaba ve köylere örnek olacak bir davranışa sahne oldu. Şenlikten vazgeçen Ke

  Konya ' nın Seydişehir ilçesine bağlı 2 bin nüfuslu Ketenli beldesi , tüm kasaba ve köylere örnek olacak bir davranışa sahne oldu . Şenlikten vazgeçen Ketenlili vatandaşlar , ayrılan 14 bin TL ' yi öğrenciye burs olarak verecek .

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ' nin organize ettiği istişare toplantısında alınan karar gereği , yayla şenliği yapılmasından vazgeçen belde halkı , şenlik için ayrılan 14 bin TL ' yi öğrenciye burs olarak verecek .

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Seydişehir Şube Başkanı Mevlüt Kacaroğlu tarafından organize edilen toplantı , Seydişehir Belediye Düğün Salonu ' nda gerçekleşti .

Kacaroğlu ' nun açılış konuşmasından sonra oylamaya geçen Ketenlili vatandaşilar , oy birliği neticesinde şenlikten vazgeçerken , ayrılan paranın fakir öğrencilere burs olarak verilmesini kararlaştırdılar .