Mhp Aydın Milletvekili Recep Taner Aydın-nazilli Arası Tren Seferlerini Sordu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Recep Taner TBMM'ye Aydın-Nazilli arası tren seferleri ile ilgili soru önergesi verdi

Mhp Aydın Milletvekili Recep Taner Aydın-nazilli Arası Tren Seferlerini Sordu
  Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Aydın Milletvekili Recep Taner TBMM ' ye Aydın-Nazilli arası tren seferleri ile ilgili soru önergesi verdi . Taner , Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ' ın Ağustos 2009 ' da başlayan Aydın-Nazilli arası demiryolu yenilenme çalışmalarının ne zaman tamamlanacağını ve tren seferlerinin ne zaman başlayacağını sordu .
MHP Aydın Milletvekili Recep Taner , önergesinde " Aydın-Nazilli hattında Ağustos 2009 ' da başlayan yenileme çalışmaları Aralık 2009 ' da bitirilerek Aydın-Nazilli demiryolu hattının kullanıma açılacağı belirtildiği halde çalışmalar halen bitirilememiştir " diyerek " Nazilli hattı üzerinde yaşayan vatandaşlarımızın yoğun bir şekilde ulaşım için kullandıkları Nazilli-Aydın demiryolu , Aralık 2009 ' un üzerinden 6 ay geçmesine rağmen neden açılamamıştır ve ne zaman açılacaktır? Kısmen kullanıma açılan . Söke-Aydın hattındaki çalışmalar ne zaman bitecektir? " diye sordu .
Taner ayrıca ; " DDY 3 . Bölge Müdürlüğü ' nün belediyelere gönderdiği yazılara ek faturalarda 2004- Ağustos 2008 dönemi geçit bekçilik ücretlerinden bahsedilmektedir . Öncelikle 2004 öncesi bekçilik bedelleri tahsil edilmiş midir? Hangi bölgelerde ve hangi tarihten bu yana bekçilik bedelleri belediyelerden tahsil edilmektedir? Belediyelerden Şubat 2008 ile Mart 2009 arası yenileme çalışmalarından dolayı kapalı olan hattın , bariyer bekçilik ücretlerinin istenilmesi sizce adil midir? Faturalarını ödeyemeyen belediyelere ne tür yaptırımlar uygulamayı düşünüyorsunuz? " sorularını sordu .