Çanakkale İle Limni Arasında Deniz Otobüsü Seferi Çanakkale

-ÇANAKKALE İLE LİMNİ ARASINDA DENİZ OTOBÜSÜ SEFERİ ÇANAKKALE (A.A) - 07.06.2010 - ÇANAKKALE VALİSİ ABDÜLKADİR ATALIK İLE YUNANİSTAN'IN MİDİLLİ ADASI

 

-ÇANAKKALE İLE LİMNİ ARASINDA DENİZ OTOBÜSÜ SEFERİ

ÇANAKKALE ( A . A ) - 07 . 06 . 2010 - Çanakkale Valisi Abdülkadir Atalık ile Yunanistan ' ın Midilli Adası Valisi Pavlos Vogiatsız arasında , Limni Adası ile Çanakkale arasında deniz otobüsü seferlerinin başlatılmasını öngören protokol imzalandı .

Vali Atalık , Çanakkale İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada , bu çalışmanın bir süredir yürütüldüğünü söyledi .

Ege ve Akdeniz ' deki Yunan adalarıyla Türkiye arasındaki ulaşımda önemli yol alındığı halde , Çanakkale ' nin bu konuda biraz geri kaldığını savunan Atalık , bu amaçla kendileriyle temas kurduklarını ve ilgi gördüklerini anlattı .

Ulaşımın sağlanması için önemli bir safhaya geldiklerini vurgulayan Atalık , ' İki halkın ticari , kültürel iş birliği , turizmin gelişmesi açısından Limni , Midilli ve Çanakkale için çok önemli bir alt yapıyı sağlamış oluyoruz . İnşallah çok kısa süreçte artık seferleri başlatacağız ' dedi .

07 . 06 . 2010 16 : 51 : 29