Akçağlayan Evleri'ni Başbakan Erdoğan Açtı

Yıldırım Belediyesi'nin marka projelerinden olan Akçağlayan Bahçeli Evleri Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından açıldı.

Bir dizi açılış gerçekleştirmek üzere Bursa'ya gelen Başbakan Recep Tayip Erdoğan, video konferans yöntemiyle Akçağlayan Bahçeli Evleri'nin de açılışını yaptı. Başbakan Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle irtibat kurduğu Akçağlayan Bahçeli Evleri'nde kurdela kesimini ise Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, eşi Melahat Keskin, Ak Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan, Vali Yardımcısı Ziya Güler birlikte yaptı.
Başbakan Recep Tayip Erdoğan, video konferans sistemi aracılığıyla yaptığı konuşmasında, Yıldırım Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile yapılan bahçeli 774 konutun vatana ve millete hayırlı olmasını temenni etti.
İçinde 774 bahçeli müstakil konutlar barındıran Akçağlayan Bahçeli Evleri'nin yapımı kısa sürede tamamlandı. Yıldırım Belediyesi ve Toki işbirliği ile inşa edilen kentsel dönüşüm alanında müstakil bahçeli evlerin yanı sıra, sosyal donatı alanları, kültür merkezi, anfi tiyatro, alışveriş merkezleri gibi tüm Bursa'ya hitap edecek olan bölümlerde yer alıyor.
Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, şehrin içinde huzurlu ve doğal bir ortamla iç içe bir hayat tarzı sunan Akçağlayan Bahçeli Evleri'nin Bursa'nın göz bebeği konutları arasına girdiğine dikkat çekerek, "Yapımını Toki ile geçen yıl tamamladığımız konutlarımızda vatandaşlarımız yaşamaya başladılar. Bu evler Yıldırım'ın çehresini değiştirdi" diye konuştu.