Trabzonspor Kulübü Başkanı Şener: 'Bu Sene Ziraat Türkiye Kupası'nı Kazandık, Turkcell Süp...

-TRABZONSPOR KULÜBÜ BAŞKANI ŞENER: 'BU SENE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NI KAZANDIK, TURKCELL SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞUNU DA KİMİN ALACAĞINI BELİRLEDİK' -'F-TR

 

-TRABZONSPOR KULÜBÜ BAŞKANI ŞENER :

' BU SENE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ' NI KAZANDIK ,

TURKCELL SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞUNU DA KİMİN

ALACAĞINI BELİRLEDİK '

- ' FORVET VE STOPER MEVKİLERİNE BİRER TAKVİYE

YAPMAK İSTİYORUZ '

İSTANBUL ( A . A ) - 04 . 06 . 2010 - Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener , takımlarının başarılı bir sezonu geride bıraktığını söylerken , önemli işlevler üstlendiklerini vurguladı .

Medical Park Trabzonspor Basketbol Takımı ' nın Ataköy Sheraton Otel ' deki imza törenine katılan Sadri Şener , basın mensuplarına açıklamalarda bulundu .

Sezon başlarken lig şampiyonluğunu ve kupayı kazanma hedefiyle yola çıktıklarını hatırlatan Sadri Şener , ' Biz Trabzonspor olarak Ziraat Türkiye Kupası ' nı kazandık , Turkcell Süper Lig şampiyonluğunu kimin alacağını da belirledik . Çok önemli bir işlevimiz vardı bu sezon ' dedi .

Sergiledikleri performansla , kendileri hakkında üretilen spekülasyonları boşa çıkardıklarını yineleyen Şener , ' Trabzonspor için çok enteresan sözler söylenmişti , bunları yok ettik . Trabzonspor ' un büyüklüğünü bir daha tescil ettirdik . Durmadan tescil ettiriyoruz . İnanmak istemeyen oluyor , yine tescil ettiriyoruz . Biz ligde her zaman şampiyonluğa oynayan bir takımız ' ifadelerini kulandı .

- ' FORVET VE STOPERE TAKVİYE ' -

Sadri Şener , genel olarak iyi bir kadroya sahip olduklarını aktarırken , forvet ile stoper mevkilerine takviye yapmak istediklerini kaydetti .

' Zaten çok iyi bir takımız ' ifadesini kullanan Şener , ' Bazı takviyeler yapacağız forvet ve stoper mevkilerine . Eskiden kaleci bölgesi de gündemimizdeydi , ama Onur ' un performansı böyle olunca , gerek kalmadı . Ayrıca 6 4 olan yeri yabancı sayısı , problem çıkarabilecek bazı oyuncuların silahlarını da ellerinden aldı . Yanılmıyorsam 27 Haziran ' da Hollanda ' da kampımız başlayacak . O zamana kadar transferleri bitiririz ' şeklinde konuştu .

Teknik direktör Şenol Güneş ' in bugün Viyana ' dan döneceğini de bildiren Şener , tecrübeli teknik adamın bazı genç oyuncuların kiralanmasını istediğini aktarırken , yurt dışından da bazı oyuncularına resmi olmayan bazı teklifler bulunduğunu sözlerine ekledi .

( MFD-BE-KAN )

04 . 06 . 2010 12 : 51 : 35