Yıldızlara Yolculuk Festivalinde Muhteşem Konser

Marmaris'in Armutalan Belde Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Yıldızlara Yolculuk Çocuk ve Gençlik Festivali tüm hızıyla devam ediyor.

Yıldızlara Yolculuk Festivalinde Muhteşem Konser
Festival kapsamında Salı akşamı Belediye Meydanında düzenlenen etkinlikte Taylan ve ünlü Sanatçı Tolga Çandar sahne aldı. Gurup Narkotik ve Taylan izleyicilere eğlenceli dakikalar geçirttikten sonra, Tülay Özer muhteşem müzik ziyafeti sundu.
Armutalan Uluslararası Yıldızlara Yolculuk Çocuk ve Gençlik Festivali'nin 3.gününde, Belediye Meydanında muhteşem bir halk konseri düzenlendi. Yaklaşık olarak 1000 kişinin katıldığı konserde ilk olarak Gurup Narkotik ve Taylan izleyicilere eğlenceli dakikalar geçirrti. Daha sonra da Sanatçı Tülay Özer sahnede müthiş bir performansla izleyicilere müzik ziyafeti sundu.
Tülay Özer'in sahne aldığı halk konserinde, Ünlü Sanatçılardan Yeşim'de sahneye gelerek, Tülay Özer'in ısrarı üzerine bir parça seslendirdi. Yaklaşık olarak 3 sat süren konserden sonra, Rusya Klimovsk'tan gelen Belediye Temsilcisi Oleg Bolotov ve Başkan Muhammet Ünlü tarafından Tülay Özer'e söylediği muhteşem şarkılardan dolayı çiçek verilmesiyle son buldu.