Geçen seneden tecrübe edindik - SPOR

Galatasaray’ın hocası Frank Rijkaard, Hollanda’da yayın yapan RTL Z kanalına yaptığı açıklamada geleceksezon için iddialı konuştu.

 

Galatasaray’ın hocası Frank Rijkaard , Hollanda’da yayın yapan RTL Z kanalına yaptığı açıklamada geleceksezon için iddialı konuştu .

Takımı ve ligi tanıma açısından geçen yıldan büyük tecrübe kazandığını belirten Hollandalı teknik adam , “Barıs ve Kewell’ın sakatlıkları bizi zora soktu . Servet’i forvet oynatmak zorunda kaldım . Franco’nun problemleri vardı . Ama bu sezon farklı olacak . Şampiyonluğun en büyük favorisi biz olacağız . UEFA’da da hedefimiz en az final” dedi . Bu arada Rijkaard , yarın İstanbul’a geliyor .

Lucas Neill , direkt kampa katılacak

Galatasaray’ın Avustralyalı futbolcusu Lucas Neill , Sarı-Kırmızılı takımın 5 Temmuz’da yapacağı sezon açılışına katılmayacak . Dünya Kupası’nda olduğu için izin yapmayan Neill , ülkesinin elenmesinden sonra tatile çıktı . Başarılı savunma oyuncusu , 11 Temmuz’da başlayacak Hollanda kampına 1 gün gecikmeli olara katılacak .

FB-GS ‘Gurbet’te vitrine çıkacak

Galatasaray’ın Hollanda kampının programı belli olurken , Sarı-Kırmızılılar , 21 Temmuz’da Almanya’da Fenerbahçe ile karşılaşacak . “Gurbet Kupası” için iki takımın organizatörlerden 1’er buçuk milyon euro alacağı öğrenildi .

11 Temmuz’da Hollanda’ya gidip 25 Temmuz’a kadar Venlo bölgesinde çalışacak Cim-Bom’un diğer maçları şöyle : 13 Temmuz’da FV Kleve , 15 Temmuz’da VFB Homberg , 24 Temmuz’da Nijmegen . 18 Temmuz için de bir rakip bakılıyor .





Star Gazete