Bbp İzmir İl Başkanından Ulaşım Zammına Tepki

İzmir Büyük Şehir Belediyesinin ulaşımla ilgili son icraatları ile ilgili Büyük Birlik Partisi ( BBP ) İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket' ten eleştiri geldi.

Bbp İzmir İl Başkanından Ulaşım Zammına Tepki
  BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket yaptığı açıklamada ; " Oy versek de vermesek de , bu güne dek iyi niyetinden ve kişiliğinden asla şüphe etmediğimiz , İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu özellikle son günlerde öyle ilginç ve gereksiz konularla gündeme gelmeye başladı ki , Aziz Kocaoğlu ' na bir haller oldu demekten kendimizi alamaz olduk . Önce engelli vatandaşlarımıza ulaşımla ilgili uygulanan kolaylığın kaldırılmasıyla ilgili karar , ardından Belediye otobüsünün karıştığı ve göz göre göre yaşanan trafik terörü ve Aziz Kocaoğlu ' nun anlaşılmaz savunması . En son olarak E . Ü öğrencilerinin okullarına gitmek amacıyla kullandıkları Bornova Metro istasyonundan , Ege Üniversitesi ' ne ücretsiz ulaşımı sağlayan 525 numaralı belediye otobüslerinin bundan sonra ücretli olması ile ilgili alınan karar . El insaf Aziz başkan . İnsanda biraz vicdan olur " dedi .
Gençler bu otobüsle tahsil öğrenmeye gittiklerini belirten Bereket ; " Zaten harç parasından barınmaya , yemekten kayıt parasına kadar pek çok nedenden dolayı maddi sıkıntı içerisinde yüzen bu gençlerimize İzmir Büyük Şehir Belediyemizin reva gördüğü bu uygulama , her zaman övündüğünüz sosyal belediyecilik anlayışınızı da bir kere daha ortaya koymuş oldu . Eğer belediyeniz bu gençlerden alacak olduğu otobüs bilet ücretlerine muhtaç hale geldiyse , bakın size tekbir çözüm önerisi . Önce siz sonra sayısını bilemediğim danışmanlarınız , bürokratlarınız su gibi benzin yakan o lüks makam araçlarından inin oradan sağlayacak olduğunuz benzin paraları bu gençlerimizin otobüs paralarından elde edeceğiniz geliri kat kat karşılayacaktır " şeklinde konuştu .