Başkan Burma'nın Futbol Sohbeti

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü İbrahim Güven ve antrenörler Osman Üstünel ile Hakan Ersoy ve Atakum Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Kara'yı kabulünde, yoğun iş programından bir an olsun sıyrılarak spor muhabbetine daldı

Başkan Burma'nın Futbol Sohbeti
Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü İbrahim Güven ve antrenörler Osman Üstünel ile Hakan Ersoy ve Atakum Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Kara'yı kabulünde, yoğun iş programından bir an olsun sıyrılarak spor muhabbetine daldı.
Özellikle Samsunpor'un durumunun bir an önce düzeltilmesi gerektiğini, çünkü futbol takımının şehrin önder markalarından birisi olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Şehrimizin markalaşması konusunda büyük etkisi olduğuna inandığım Samsunspor için herkes elini taşın altına sokmalı ve gerekeni yapmalıdır" dedi.
Atakum Belediyespor olarak da geçen yıl gerçekleştiremedikleri başarıyı bu yıl başarmak için çalışacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Burma, "Futbol gibi kitleleri buluşturan bir spora biz de sıcak bakıyor ve belediyemizin takımının ilçemizi en iyi şekilde temsil edebilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Atakum Belediyespor'a gönül verenler merak etmesin çıtayı bu yıl daha yükseğe çıkarmak için elimizden gelen ne varsa onu yapacağız" şeklinde konuştu.
Başkan Burma ve antrenörlerin futbol sohbeti arasında yer alan ve Atakum'un gelenekselleşmeye başlamış plaj futbol turnuvası da yer alırken, turnuvanın bu yıl geçen yıllara oranla daha iddialı ve görkemli olacağı da konuşuldu.