Av. Topuz: Gökhan Durak hiçbir uyuşturucu kullanmamış

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Mustafa Tuncel'in "uyuşturucu kullanıyor" iddiasında bulunduğu Aytaç Durak'ın oğlu Gökhan Durak, Adli

  Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Mustafa Tuncel ' in " uyuşturucu kullanıyor " iddiasında bulunduğu Aytaç Durak ' ın oğlu Gökhan Durak , Adli Tıp Kurumu ' nda yapılan kan ve idrar tahlillerinde bu yönde bir bulguya ulaşılmadı .

Konuyla ilgili Adana Adliyesi önünde basın açıklaması yapan Durak ' ın avukatı Necil Topuz , " Adli Tıp Kurumu raporu Gökhan Durak kokain ya da hiçbir uyuşturucu kullanmamıştır ' diyor . Rapor , Mustafa Tuncel ' in Gökhan Durak ' a iftira ettiğini belgelemiştir . " dedi .

İddia nedeniyle daha önce Tuncel ' i Cumhuriyet Savcılığı ' na şikâyet ettiklerini belirten Topuz , aynı şeyleri ikinci kez tekrar eden Tuncel hakkında ' iftira , hakaret ve sövme ' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı . Topuz , " İnsan öldürmek insanlık suçudur . İftira da buna benzer bir suçtur . Çünkü o da kişinin manevi varlığını sona erdiriyor . Bu suçu işleyenler en ağır şekilde bedelini ödeyecektir . " şeklinde konuştu .

Gökhan Durak ' ın uyuşturucu kullandığını ileri süren Tuncel , Emniyet Müdürlüğü ' nde ifade vermişti . Tuncel , ayrıca Büyükşehir Belediye Meclisi ' nde Gökhan Durak ' ın uyuşturucu almadığı Adli Tıp Kurumu ' nda ispatlanması halinde tüm meclis üyelerine Beymen ' den bir takım alacağını açıklamıştı .