Nihat'ın kim olduğunu herkes görecek

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Nihat Kahveci, özeleştiride bulundu. Geçen sezonki performansını beğenmediğini dile getiren başarılı forvet, 'İlk gelen Nihat ile şimdiki Niha...

 

Beşiktaş ' ın yıldız futbolcusu Nihat Kahveci , özeleştiride bulundu . Geçen sezonki performansını beğenmediğini dile getiren başarılı forvet , " İlk gelen Nihat ile şimdiki Nihat arasında çok fark var . " dedi . Quaresma transferi için yönetime teşekkür eden Nihat , Portekizlinin tartışılamayacağını ifade etti .

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya ' da devam eden Beşiktaş ' ın başarılı forveti Nihat Kahveci , formanın aslanın ağzında değil , midesinde olduğunu söyledi . Portekizli yıldız Quaresma ' nın kendisini kanıtlamış kaliteli bir oyuncu olduğuna dikkati çeken golcü futbolcu , " Başkanımızı ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum çünkü çok büyük bir transfer . " dedi . Buna karşın futbolun takım oyunu olduğunu belirten Nihat , " Quaresma da bu takımın bir parçası . Ne tek başına maç alacak ne de tek başına maç kaybedecek . Bunları takım olarak yaşayacağız . Yenilirsek Quaresma yüzünden kaybetmeyeceğiz , kazanırsak da Quaresma ' dan dolayı galip gelmeyeceğiz . " ifadelerini kullandı .
Geçen sezonki performansını da değerlendiren Nihat Kahveci , " 10 üzerinden numaralandırmak gerekirse ilk yarı için 3 , ikinci devre için 6-7 veririm kendime . Şu an için moral motivasyonum 10 numara . Kafa olarak da çok iyiyim . İlk gelen Nihat ile şimdiki Nihat arasında saha içi ve saha dışı olarak çok fark var . " açıklamasını yaptı . Hazırlıkların taktik ve toplu çalışmalarla başladığı için çok keyifli geçtiğini anlatan Kahveci , Alman teknik adam Schuster ' in Türkiye ' ye gelmesinin de büyük bir olay olduğunu anlattı . Nihat , Portekizli Quaresma ile Alman Hilbert ' in dil sorunu yaşamayacaklarına değindi : " İkisinin de ana dillerini konuşan arkadaşlarımız var . " Deneyimli isim , Kartal ' ın hücum futbolu oynayacağı yolundaki yorumlara da açıklık getirdi : " Her hocanın bir felsefesi var . Schuster ' in bugüne kadar verdiği direktiflere göre futbolu iki yönlü oynayacağız . " Nihat Kahveci , eski teknik direktörleri Mustafa Denizli ' ye de geçmiş olsun dileklerini iletti .
' Dikkat et İsmail , yükün ağır! '
Beşiktaş ' ta eşleşmeli kondisyon yüklemesi sırasında Quaresma ile İsmail Köybaşı arasında ilginç bir diyalog yaşandı . İsmail , yıldız ismi taşırken bir arkadaşı " Dikkat et İsmail yükün ağır . " diye seslendi . Genç oyuncu , 18 milyon Euro maliyetli Quaresma için , " Hakikaten çok ağırmış . " cevabını verdi .
Robinho ' nun sponsoru Moil Gaz
Brezilyalı yıldız Robinho ' yu renklerine bağlayabilmek için sponsor arayan Beşiktaş ' ın , Demirören Şirketler Grubu ' nun yeni satın aldığı Moil Gaz ' la temasa geçtiği öğrenildi . Kulislerde Moil ' in , Robinho ' yu bir yıl kiralayarak Kartal ' a hediye edebileceği konuşuluyor . Bu futbolcunun kiralanması gündemde .

Zaman