Bir ayda 30 ilçe danışma meclisi tamamlanacak

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, yoğun çalışmalarına temmuz ayında da devam edecek. Yaklaşan referandum öncesi çalışmalara ağırlık veren AK Parti İzmir İ

  AK Parti İzmir İl Teşkilatı , yoğun çalışmalarına temmuz ayında da devam edecek . Yaklaşan referandum öncesi çalışmalara ağırlık veren AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak , bir ayda 30 ilçe teşkilatıyla danışma meclisi toplantıları çerçevesinde biraraya gelecek .

İl Başkanı Kabak , AK kadroların özellikle referanduma hazırlanması ve e-teşkilat çalışmalarındaki sandık müşahitlerinin tamamlanmasıyla ilgili konularda görüş alışverişinde bulunacak . Danışma meclislerinin ilki , AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı ' yla başlayacak . Ömür Kabak , " Bütün ilçelerimizin danışma meclisi tarihi ve yeri belirlendi . Genel merkezimize de bilgi verildi . O ilçeye mensup tüm AK Partililer , ilçe yönetimlerimiz , kadın ve gençlik kollarımız , belediye meclisi ve il genel meclisi üyeleri , mahalle temsilcilerimiz ilçe danışma meclisi toplantılarına davetlidir . Tüm milletvekillerimize , genel başkan yardımcımız ve bakanlarımıza davet gönderildi . 30 ilçenin hemen ardından 1 Ağustos ' ta il danışma meclisi toplantımız yapılacak . " dedi .