Başkan Tahmazoğlu'na Görme Engellilerden Plaket

Gör-Bir Şube Başkanı Mehmet Aysel, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun kendilerine her zaman destek verdiğini söyledi.

Başkan Tahmazoğlu'na Görme Engellilerden Plaket
  Gaziantep ' te SODES kapsamında ' Üreten Eller Projesi ' çerçevesinde eğitim alan kursiyerlerin eserleri Kırkayak Parkı ' nda sergilendi . Proje kapsamında kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları ise düzenlenen törenle verildi . Törende , projeye destek veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ' na plaket verildi .
Başkan Tahmazoğlu açıklamasında , " Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm engelli vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgilendik . Engelli vatandaşlarımıza Şahinbey Kaymakamlığımızla birlikte akülü tekerlekli sandalye hediye ettik ve bu çalışmamıza devam edeceğiz . Yeni yapılan park ve kaldırımları engelli vatandaşlarımızın rahat bir şekilde kullanacağı bir şekilde dizayn ediyoruz . İlçemizde yaşayan tüm engelli vatandaşlarımızın sayısı tam olarak bilinmiyor . Fakat 6 ay gibi bir süre sonrasında
hizmete girecek olan kent bilgi sistemi sayesinde ilçemizde yaşayan engelli insanlarımızın sayısı net olarak ortaya çıkmış olacak . Sayı net olarak çıktığı zaman yerel yönetim olarak çalışmalarımız daha doğru bir zeminde olmuş olacak " diye konuştu .
Düzenlenen törene Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul , Şahinbey İlçe Kaymakamı Ali Çınar , Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın , İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz , Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Mustafa Çavuş ile diğer davetliler katıldı . Törene katılanlar daha sonra yerel sanatçıların seslendirdikleri türkülerle coştular .