'Bursaspor'da en başarılı dönemlerimi yaşıyorum'

Sözleşmesini 2 yıl daha uzatan şampiyon takımın kaptanı Ömer Erdoğan, Bursaspor'da en başarılı dönemlerini yaşadığını söyledi. Bursaspor TV'ye açıklamalarda bulunan başa...

 

Sözleşmesini 2 yıl daha uzatan şampiyon takımın kaptanı Ömer Erdoğan , Bursaspor ' da en başarılı dönemlerini yaşadığını söyledi .

Bursaspor TV ' ye açıklamalarda bulunan başarılı defans oyuncusu , lig bittiğinde anlaşmaya vardıklarını ve bu anlaşmayı şimdi resmiyete döktüklerini kaydetti . Başkan İbrahim Yazıcı ve Ertuğrul Sağlam ' a teşekkür eden kaptan Ömer , " Telefonla birbimize söz verdik . Bursa ' ya döndüm ve işi resmiyete dökdük . Çok mutluyum bu kulüpte iki yıl daha oynamak benim için büyük şeref . İnşallah yeni sezonda , bıraktığımız şekilde , başarılı bir sezon geçirir taraftarlarımızı sevindiririz . " dedi .
Taraftarların sevgisini her zaman hissettiğini dile getiren Ömer , şöyle devam etti :
" Onların desteğiyle gerçekten Bursa ' da kendi kimliğimi buldum . En başarılı dönemlerimi yaşıyorum . Bu benim için karar vermemde önemli faktördü . İnşallah bundan sonrada bu formayı layıkıyla taşır , taraftarı coşturur , kulübüme layıkıyla kaptan ve futbolcu olarak görevime devam ederim . "
Şampiyonluğu hak ederek kazandıklarını dile getiren Ömer Erdoğan , bütün takım arkadaşlarının canla başla mücadele ettiğini , sakat sakat , hasta hasta oynayan oyuncular olduğunu hatırlattı . Bunun karşılığını aldıkları için mutlu olduklarını dile getiren kaptan , " Tarih boyunca insanların hafızasından silinmeyecek . İnşallah bunuda önümüzdeki sezon tekrarlarız . Şampiyonlar Ligin ' de ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ederiz . " diye konuştu .
( CİHAN )

Zaman