Parktaki Maganda Cinayetinin Zanlısı Boyacı Kılığındaki Polislerce Yakalandı

Bursa'da 25 gün önce bir lise öğrencisini başından vurarak ölümüne sebep olan zanlı, boyacı kılığındaki cinayet dedektifleri tarafından yakalandı

Parktaki Maganda Cinayetinin Zanlısı Boyacı Kılığındaki Polislerce Yakalandı
Bursa'da 25 gün önce bir lise öğrencisini başından vurarak ölümüne sebep olan zanlı, boyacı kılığındaki cinayet dedektifleri tarafından yakalandı. Malki cinayeti davasına da adı karışan zanlı, yurt dışına kaçmayı planladığını söyledi.
30 Mayıs günü Temenyeri Parkı'nda kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Yeğeninin dövülmesine içerleyen 2 çocuk babası Muharrem K. (40), parka gelerek ateş etmeye başladı. Mermilerden biri bu esnada olayla alakası olmayan 17 yaşındaki Eray Eren'in başına isabet etti. 5 gün sonra hayatını kaybeden gencin katil zanlısını yakalamak için polis genşi çaplı araştırma başlattı.
İlk olarak zanlının ismini belirleyen polis, Yalova, Gemlik ve Bursa'da muhtelif adreslere operasyonlar düzenledi.
Simitçi ve boyacı kılığına giren dedektifler, Soğanlı Mahallesi'nde bir adresten başka bir adrese gitmek için nakliye kamyonunu kullanan zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Hakkında yakalama kararı bulunduğu için poliste ifadesi alınamayan Muharrem K.'nın yurt dışına kaçmayı planladığı öğrenildi. Muharrem K., emniyet müdürlüğünden çıkışta gazetecilerin, "Pişman mısın?" sorusunu yanıtsız bıraktı.
Emniyet Müdürlüğü'nde suç kaydı bulunan Muharrem K.'nın ismi bir dönem Malki cinayetine de karışmış ancak savcılık tarafından hakkında takipsizlik kararı verilmişti.