Hentbol İl Karmaları Türkiye Şampiyonası

Aydın'da devam eden Hentbol İl Karmaları Türkiye Şampiyonası Erkekler Grup Birinciliği maçında ev sahibi olan Aydın Karması, Sivas Karması'na 29-28 mağlup oldu

Hentbol İl Karmaları Türkiye Şampiyonası
Aydın'da devam eden Hentbol İl Karmaları Türkiye Şampiyonası Erkekler Grup Birinciliği maçında ev sahibi olan Aydın Karması, Sivas Karması'na 29-28 mağlup oldu. Aydın ekibi yenilmesine rağmen ikinci olarak gruptan çıktı.
Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma büyük çekişmeye sahne oldu. Maçın ilk yarısı 14-14 berabere bitti. İkinci yarının başında üstünlüğü ele alan evsahibi ekip, bir ara farkı 19-16'lık skorla 3'e çıkardı. Çabuk toparlanan Sivas ekibi, maçın 41. dakikasında 23-22'lik skorla öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra maçtaki üstünlüğünü kaybetmeyen Sivas İl Karması, 29-26'lık skorla farkı 3'e kadar çıkardı. Son 15 saniyede 29-28'lik skor ile farkı tekrardan 1 'e düşüren evsahibi ekibin çabası yeterli olmadı.
Bu sonuçla gruptan birinci olarak Sivas İl Karması, ikinci olarak ise Aydın İl Karması çıktı. Maçtan sonra Sivas İl Karması'nın oyuncuları büyük sevinç yaşadı.