Bursaspor'da transfer çalışmaları sürüyor, gündemde Şilili stoper ve İskoç golcü var

2009-2010 sezonunun şampiyonu Bursaspor, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilmek için transferde işi sıkı tutuyor.

Yurt dışı tatilinden dönen tekni

2009-2010 sezonunun şampiyonu Bursaspor, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilmek için transferde işi sıkı tutuyor.

Yurt dışı tatilinden dönen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile biraraya gelerek transferdeki son durumu değerlendirdi. Yeşil - beyazlı takımın yıldız oyuncusu Sercan Yıldırım'a büyük takımların ilgisi devam ederken Beşiktaş'ın, genç golcü için Bursaspor'a, Holosko ve Tello'nun yanı sıra 3 milyon euro'luk bir teklif sunmaya hazırlandığı iddia ediliyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da çok istediği Sercan Yıldırım'ın transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı açıklandı.

Şuana kadar Gökçek Vederson ve Arjantinli İnsua'yı renklerine bağlayan Bursaspor yönetimi transfer harekatını sürdürüyor. Takımın toplanacağı 28 Haziran'a kadar futbolcu transferini bitirmeyi hedefleyen Bursaspor'un gündeminde Glasgow Rangers'ta forma giyen Kris Boyd ile Şilili Pablo Contreras var.

Şampiyonlar Ligi'nde taraftarlarına mahçup olmak istemeyen Bursaspor yönetimi, İskoç golcü Kris Boyd transferinde son aşamaya geldi. İskoçya Ligi'nde Glasgow Rangers'ta forma giyen 27 yaşındaki golcü futbolcuyu renklerine katmak isteyen Bursaspor yönetiminin Boyd ve menajeriyle görüşmeleri sürüyor. Boyd, Glasgow Rangers'ta 27 maçta 21 gol atmıştı.

Bursaspor, Zapotocny'nin Beşiktaş'a dönmesiyle birlikte stoper arayışına da girdi. Yeşil - beyazlı takımın, Fransa'nın Olimpik Lyon takımında oynayan Jean Alain Boumsong'un ardından Yunanistan'da PAOK forması giyen Şilili stoper Pablo Contreras ile görüşmelerini sürdürüyor. 32 yaşında ve 1,81 boyundaki Şilili Contreras'ın transferi önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.