Siyaset Akademisi Sakarya Birincisine Ödülünü Başbakan Erdoğan Verdi

Sakarya'da AK Parti tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi kursunu birinci olarak bitiren Hasan Karagüzel ile İl Koordinatörü Şengül Öztürk'e plaketlerini AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verdi

Siyaset Akademisi Sakarya Birincisine Ödülünü Başbakan Erdoğan Verdi
Sakarya'da AK Parti tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi kursunu birinci olarak bitiren Hasan Karagüzel ile İl Koordinatörü Şengül Öztürk'e plaketlerini AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verdi.
AK Parti Genel Merkezi tarafından Sakarya'da 10 Mart-13 Mayıs 2010 tarihleri arasında ikincisi düzenlenen Siyaset Akademisinin plaket töreni AK Parti Genel Merkez Binasında gerçekleştirildi. Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Şengül Öztürk ve İl Birincisi Hasan Karagüzel, plaketlerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan aldılar.
Toplam 17 ilde Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç Koordinatörlüğünde düzenlenen Demokrasi, Uluslararası İlişkiler, Ekonomi, Deneyim Paylaşımı ve Kişisel Gelişim konularında derslerin verildiği ve Sakarya'da ikincisi düzenlenen Siyaset Akademisi yapılan sınav ile sona ermişti. Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu, Doç. Dr. Ramazan Yelken, Polis Akademisi Öğretim Üyesi ve Taraf Gazetesi Yazarı Önder Aytaç, Engin Noyan gibi isimlerin ders verdiği Siyaset Akademisi sınavında il birincisi, aynı zamanda Merkez İlçe Belediye Meclis Üyesi olan Hasan Karagüzel oldu.
Sakarya Koordinatörlüğünü Ar-Ge'den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şengül Öztürk'ün üstlendiği Siyaset Akademisi ödül töreni ise Ankara'da gerçekleşti. İl Koordinatörü Şengül Öztürk ve İl birincisi Hasan Karagüzel'e ödüllerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verdi. Başbakan Erdoğan Koordinatör Öztürk' ü gösterdiği başarılı performanstan ve özveriden, Hasan Karagüzel'i ise aldığı birincilik başarısından dolayı kutladı.