Messi: Kupayı Oasis'le kutlayalım

Arjantinli yıldız Lionel Messi, Dünya Kupası'nda şampiyon olmaları halinde, Oasis grubunun kutlama partisinde konser vermesini istediklerini açıkladı.

The Sun'ın haberine göre, Oasis grubunun kurucuları Noel ve Liam kardeşlerin tuttuğu Manchester City takımında forma giyen Carlos Tevez, şampiyonadan çok daha önce ısrarla Lionel Messi'ye bu grubu dinlemesini söylüyormuş.

''Manchester'da oynayan Carlitos bana sürekli onların ne kadar büyük bir grup olduklarını söylüyordu, ben de hep bir gün dinleyeceğimi söylüyor, ancak hiç zaman ayıramıyordum" şeklinde konuşan Messi, sözlerine şu cümlelerle devam etti:

"Dünya Kupası maçları için uçakta giderken Carlitos bana Oasis'in ilk iki albümünü dinletti. Beklentilerimin düşük olduğunu söyleyebilirim ama dinlediğim şey daha önce hiç dinlemediğim türdendi. Kesinlikle inanılmazlar. Şarkılar çok güzel. 'Supersonic' ve 'Live Forever' benim favorilerim. Artık otel odasında, maça giderken ve soyunma odasında sürekli onları dinliyorum. Onlarla tanışmam için bu kadar zaman kaybettiğime inanamıyorum."

[ntvmsnbc]