Dsp Aydın İl Başkanı Gilik'ten Gündem Değerlendirmesi

DSP Aydın İl Başkanı Ali Gilik, son dönemde artan saldırılarının önlenmesi için acil önlem alınması gerektiğini belirtti.

Dsp Aydın İl Başkanı Gilik'ten Gündem Değerlendirmesi
DSP İl Başkanı Gilik, düzenlediği basın toplantısında son dönemde artan terör olaylarını değerlendirdi. DSP il binasında düzenlenen toplantıda Gilik'e DSP Merkez İlçe Başkanı Nurettin Dönmez, DSP İl Sekreteri Kemal Demem ve DSP İl Yönetim Kurulu üyesi Nebahat Yıldırım eşlik etti.
Son günlerde yaşanan hain terör saldırılarını kınayan DSP İl Başkanı Gilik, hükümeti eleştirdi.Gilik, "Terör saldırılarını şiddetle, nefretle kınıyor, şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Geçtiğimiz hafta Gediktepe'de 11 askerimiz, Elazığ Palu'da 1 askerimiz, daha dün İstanbul Halkalı'da 4 askerimiz şehit oldu. Aydın olarak 1 hafta içinde 2 askerimizi toprağa verdik. AK Parti hükümeti 2002 yılında, merhum başbakan Bülent Ecevit'te sıfır terörle yönetimi aldı. Bu zamanda terör örgütüne diz çöktürülmüş, olaylar bitme noktasına gelmişti. Bugün geldiğimiz noktaya baktığımızda Gediktepe'de siperde askerin arkasına saklanmış, çömelmiş ayakta duramayan bir başbakanın fotoğrafı ile karşılaşıyoruz. AK Parti iktidarında verilen tavizler sonucu PKK dağdan şehirlere inmiş, devleti ve ülkeyi tehdit eder hale gelmiştir" dedi.