AK Parti, İstanbul'da 1 milyon üyeye ulaştı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul'da 1 milyon üyeye ulaştı. Bir milyonuncu üye Çiğdem Ateş'e plaketini AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul'da 1 milyon üyeye ulaştı. Bir milyonuncu üye Çiğdem Ateş'e plaketini AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu verdi.

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı, bir ilke imza atarak 1 milyon üye hedefine ulaştı. AK Parti'ye üye olan Çiğdem Ateş'e plaketi törenle verildi. Ateş'e plaketini AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu verdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Babuşcu, "İstanbul teşkilatı olarak tüm arkadaşlarımızla birlikte büyük bir hassasiyet, titizlik, samimiyet ve gayret içinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şu andaki yeni hedefimiz; ilk etapta 1 milyon hane. 1 milyon hane ile ilgili hazırlığımız tamamlandı. İlçelerimizde 1 milyon haneyi ziyaret edeceğiz. AK Parti iktidarının 8 yıla yaklaşan sürede ülkemize kazandırdıklarını ve hedeflerimizi İstanbullu hemşehrilerimizle paylaşacağız." dedi.

AK Parti'nin İstanbul'da 1 milyonuncu üyesi olan ve Ataşehir'de oturan Çiğdem Ateş de, AK Partiye üye olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi. Ateş, "AK Parti özellikle İstanbul için ve Türkiye için çok büyük hizmetler yaptı. Ben de bu partinin bir üyesi olmakla ve Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'la gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.