Ak Parti Karapürçek İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Karapürçek İlçe Teşkilatının Danışma toplantısı Karapürçek Belediyesi Şehit Tuncay Özdemir Kültür Merkezi Konferans salonunda yapıldı.

  Toplantıya Sakarya milletvekilleri Recep Yıldırım , Hasan Ali Çelik , AK Parti il yönetimi , Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak , Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım , Karapürçek ilçe Başkanı Halit Nalbant , il gelen meclis üyeleri , ilçe yönetim kurulu üyeleri , köy ve mahalle muhtarları , sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı .
Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ' nın okunmasıyla başladı . Hükümetin Demokratik Açılım ile ilgili başlatmış olduğu çalışmalar soru cevap olarak slayt eşliğinde gösterildi . Daha sonra divan üyeleri seçildi . Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının yaptığı faaliyetler okundu .
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Karapürçek İlçe Başkanı Halit Nalbant , üye sayısı bakımından Sakarya birincisi olduklarını ifade ederek , " Ülkede siyasetçi güçlü değilse ülke zayıftır . Kurum ve kuruluşlarda görevlendirilen bütün insanlarımız kendisinin önünde Anayasa ' da belirtilen kanunlar çerçevesinde insanlara hizmet etmelidir . Ülkemizde siyaset yapan tüm siyasi partilerin bu ülkeyi bizler gibi sevmelerini ve hizmet etmelerini isterim . Bütün siyasi partiler bu halka sıcak sarılsınlar sevsinler ki siyaset zevkli hale gelsin . Teşkilat çalışmalarımızda bir sıkıntımız yok , üye çalışmalarımız hızla devam ediyor . Üye sayımızda Sakarya ' da birinci durumdayız . E-Teşkilat sisteminde de başarılıyız . Çalışmalarımızı büyük bir hassasiyetle yapıyoruz . Birlik , bütünlük ve kardeşlik içerisinde Karapürçek halkına hizmet vermekten onur duyuyoruz . Bizler her zaman bu halkın hizmetindeyiz " dedi .
Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım , 29 Mart yerel seçimlerinin 15 ayı doldurması nedeniyle , icraatlarını anlattı . Başkan Yıldırım , seçimler öncesi söz verdiği projeleri hakkında gelinen aşamaları slayt eşliğinde anlatarak partilileri bilgilendirdi . Başkan Yıldırım , söz verdikleri bütün projeleri tek tek hayata geçireceklerini belirterek , " Projelerimizden sanayi alanı bitme noktasında önümüzdeki yıl . Yeni yapılacak hastane için ihale aşamasına gelindi ödenek çıktı . Sakarya Karapürçek yolu genişletilecek . İlçenin asfalt sorunu yok . Büyükşehir Belediyesi ile Karapürçek Belediyesi ortaklaşa asfalt sorununu çözdü . Yazılı Gürgen mahallemizdeki okul yeri tahsisi yapıldı " diye konuştu .