2010 Dünya Kupası A grubu Meksika - Uruguay maçı TRT 1 (trt1) canlı izle

FIFA Dünya Kupası 2010 A grubu 3. maçları ile tüm hızı ile devam ediyor.İlk iki maçında 4'er puan toplayan Meksika ve Uruguay Liderlik için karşılaşıyor. Meksika-Uruguay maçı bugün TSİ ile saat: 17:00'da naklen TRT 1 ekranlarına gelecek. TRT 1 canlı izlemek için tıklayınız... Bütün maçların canlı anlatımı TRT 1 (trt1) buradan canlı izleyin...trt

2010 Dünya Kupası A grubu Meksika - Uruguay maçı TRT 1 (trt1) canlı izle
  FIFA Dü ; nya Kupası 2010 A grubu 3 . maç ; ları ile tü ; m hızı ile devam ediyor . İlk iki maç ; ında 4 ' er puan toplayan Meksika ve Uruguay Liderlik iç ; in karşılaşıyor . Meksika-Uruguay maç ; ı bugü ; n TSİ ile saat : 17 : 00 ' da naklen TRT 1 ekranlarına gelecek . TRT 1 canlı izlemek iç ; in tıklayınız . . . Bü ; tü ; n maç ; ların canlı anlatımı TRT 1 ( trt1 ) buradan canlı izleyin . . . trt 1 ve trt hd izleyin . . .

2010 Dü ; nya Kupası A Grubu ' nda Meksika ile Uruguay grup liderliği iç ; in karşı karşıya geliyor .

2010 Dü ; nya Kupası A Grubu ' nda Meksika ile Uruguay karşı karşıya geliyor . Maç ; , Rustenburg kentindeki 44 bin seyirci kapasiteli Royal Bafokeng stadyumunda 17 . 00 ' da başlayacak .

Maç ; ın hakemi Macaristan Futbol Federasyonu ' ndan Viktor Kassai , yardımcı hakemler ise yine Macaristan ' dan Gabor Eros ve Tibor Vamos olacak .

MEKSİKA - URUGUAY / 17 : 00 ' DA CANLI İZLEMEK İÇ ; İN TIKLAYINIZ


Meksika ( 4-3-3 )

1-Oscar Perez

2-Paul Aguilar

3-Rafael Marquez

4-Francisco Rodriguez

5-Carlos Salcido

6-Gerardo Torrado

7-Pablo Barrera

8-Ricardo Osorio

9-Giovani Dos Santos

10-Guillermo Franco

11-Javier Hernandez

Teknik Direktö ; r : Javier Aguirre

Sakat Oyuncu : Carlos Vela

Cezalı Oyuncu : Efrain Juarez

Uruguay ( 4-4-2 )

1-Fernando Muslera

2-Diego Lugano

3-Diego Godin

4-Jorge Fucile

5-Maximiliano Pereira

6-Diego Perez

7-Egidio Arevalo

8-Edinson Cavani

9-Alvaro Pereira

10-Luis Suarez

11-Diego Forlan

Oyun Dü ; zeni :

- Meksika Teknik Direktö ; rü ; Aguirre ' nin , sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olan golcü ; futbolcu Carlos Vela ' nın yerine Javier Hernandez ' i oynatması bekleniyor . İki sarı kartı nedeniyle cezalı duruma dü ; şen Efrain Juarez ' in yerine de sağ bekte bü ; yü ; k ihtimalle Paul Aguilar oynayacak .

- Uruguay teknik direktö ; rü ; Tabarez ' in , maç ; a Gü ; ney Afrika ' ya karşı oynattığı ilk 11 ' le ç ; ıkması bekleniyor .

Notlar :

- Meksika ' nın teknik direktö ; rlü ; ğü ; nü ; yapan eski milli futbolcu Aguirre , Uruguay ile 24 yıl ö ; nce Los Angeles ' da yapılan dostluk maç ; ının tek golü ; nü ; atmış ve Meksika Uruguay ' ı 1-0 yenmişti .

- A Grubu ' nda yer alan tü ; m takımlar ( Gü ; ney Afrika , Meksika , Uruguay ve Fransa ) dü ; nya kupalarına evsahipliği yaptı .

- Meksika , Uruguay ile yaptığı 17 maç ; ın sadece 3 ' ü ; nü ; kaybetti .