Kastamonu Birlik Hukuk Derneği açıldı

Kastamonu Barosu'na kayıtlı avukatların kurduğu Kastamonu Birlik Hukuk Derneği (BHD) törenle açıldı.

Tuğra İş Merkezi'ndeki dernek binasında gerçekl

Kastamonu Barosu'na kayıtlı avukatların kurduğu Kastamonu Birlik Hukuk Derneği (BHD) törenle açıldı.

Tuğra İş Merkezi'ndeki dernek binasında gerçekleştirilen törene Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Başesgioğlu, İl emniyet müdürü Vekili Tahsin Tatar,1. Noter Mehmet Tengiz,İl Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Eski, Kastamonu Barosu Başkanı İhsan Darende, Baro eski Başkanı Mehdi Keskin, Kastamonu İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Verep ve çok sayıda avukat katıldı.

Avukat Recep Bacıroğlu'nun kurucu başkanlığını yaptığı derneğin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Başesgioğlu, Kastamonu Barosu Başkanı İhsan Darende ve dernek üyeleri yaptı. Kastamonu Birlik Hukuk Derneği Başkanı Av. Recep Bacıroğlu, derneği ülkemizdeki hukuk sorunları ve avukatlık mesleğinin sorunları konusunda çalışmalar yapmak amacıyla kurulduklarını belirterek, avukatların sosyal ve ekonomik durumlarının düzelmesi ve kültürel faaliyetlerde bulunmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Kastamonu Birlik Hukuk Derneği'nin 6 ay sonra olağan genel kurul yapacağı ve üye sayısının artıracağı öğrenildi. Açılışa katılan avukatlar, derneğe katkı ve destek vereceklerini ifade etti. Kastamonu Birlik Hukuk Derneği kurucu yönetimi ise şu isimlerden oluşturuldu; Başkan: Recep Bacıroğlu, Başkan Yardımcısı ve Vekili Av. Muammer Şenlik, Genel Sekreter: Av. Mustafa Sezer, Muhasip: Av. Feridun Öztürk, Üyeler: Av. Şenel Deligöz, Av. Halil Uluay ve Av. Serap Demirci.