Yeşilyurt Kiraz Şenlikleri'ne Geniş Katılım Olması İstendi

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 19-20 Haziran günlerinde gerçekleştirilecek olan 16. Kiraz, Kültür ve Spor Şenlikleri'ne geniş katılım istendi.

  Yeşilyurt Ahmet Atılgan Parkı ' nda düzenlenen basın toplantısına , Kaymakam Erkan Bulgan , Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk , İstanbul Yeşilyurtlular Derneği Başkanı Mehmet Zeki Akıncı ve yeşyilyurt ziraat Odası Başkanı Doğan solmaz katıldı .
Cumartesi ve pazar günleri düzenlenecek olan 16 . Kiraz , Kültür ve Spor Şenlikleri çerçevesinde iki gün boyunca , sosyal , kültürel ve sportif faaliyetler yapılacak .
19 Haziran Cumartesi günü çelenk sunumu ile başlayacak olan şenliğin ilk gününde Cumhuriyet Meydanı ve Doğalgaz Açılışı , MOBESE Açılışı ve Sanat Sokağı Gezisi , Futbol Sahası Açılışı yapılacak . Öğleden sonra ise kiraz yarışması , Prof . Dr . Abdullah İğci tarafından bayanlara Göğüs Kanseri Üzerine konferans verecek . Yemek yarışması akşam konser verilecek . 20 Haziran Pazar günü ise , sünnet , toplu nikah , mevlit , güreş ve akşam ise Bülent Serttaş konseri ile şenliklerin son bulacak .