MHP'li başkanlardan Kovanlık Beldesi'ne ziyaret

MHP Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum ve bazı ilçe başkanları, jandarma karakoluna yönelik terör saldırısının yaşandığı Bulancak ilçesine bağlı Kovanlı

  MHP Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum ve bazı ilçe başkanları , jandarma karakoluna yönelik terör saldırısının yaşandığı Bulancak ilçesine bağlı Kovanlık Beldesi ' ne ziyaret gerçekleştirdi .

Erzurum , beldede esnaf ve halkı ziyaret ederek , geçmiş olsun dileklerinde bulundu . Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük ' ü makamında ziyaret eden Erzurum ve beraberindekiler , bir süre Küçük ile sohbet etti .

1 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında terörle mücadelede verilen şehit sayısı 25 ' i geçtiğine dikkat çeken Erzurum , bu durumu önleyemeyen hükümeti eleştirdi . Kentlerde bulunan askeri birliklere yönelik saldırıların terörün geldiği noktayı gün gibi ortaya çıkardığını belirten Erzurum , " Polis ve askeri binalar ile bunların lojmanlarına yönelik saldırılar sonucunda verilen şehitler artık AK Parti ' nin yıkım projesinin acı bedelleri olmuştur . Hükümet başka coğrafyalarda sözde barışı ve huzuru aradığını iddia edip gezerken milletimiz , kendi ülkesinde şehidin ve saldırıların olmadığı bir tek güne hasret kalmış bulunmaktadır . " dedi .