İkinci Makukula harekatı - SPOR

Trabzonspor Yönetimi, 5 milyon euro’luk bonservis bedeli nedeniyle askıya aldığı Portekizli golcü için Benfica ile yeniden pazarlık masasına oturdu

 

Trabzonspor Yönetimi , 5 milyon euro’luk bonservis bedeli nedeniyle askıya aldığı Portekizli golcü için Benfica ile yeniden pazarlık masasına oturdu

Bordo-Mavililer’de Ariza Makukula gündemden düşmüyor . . . Yıldız bir golcü arayan Trabzonspor yönetimi , daha önce istediği ve yüksek bonservis bedeli nedeniyle askıya aldığı Portekizli golcü için yeniden atağa geçti . Portekiz Ligi’ni geçen sezon şampiyon tamamlayan Benfica’da teknik direktör Jorge Jesus , ülkesinin basınına “Makukula’yı gelecek sezon kadromda düşünmüyorum” diye açıklama yapınca Trabzon yönetimi bir kez daha temaslara başladı . Daha önce İngiltere ve İspanya meceralarında başarılı olamayan Makukula da Bordo-Mavili takıma sıcak bakıyor . Portekiz basını , golcü oyuncuya en ciddi teklifin Trabzonspor’dan geldiğini belirtirken , transferin 10 gün içinde netlik kazanacağını yazdı . Benfica ile yeniden masaya oturan Trabzonspor yöneticilerinin hedefi de Portekiz yetkililerini 3 milyon eurodan az bir rakama ikna etmek .

Erhan Güven’in yerine Ahmet

Trabzonspor , Erhan Güven’le anlaşıp , Beşiktaş’la bonservis sorununu halletmeye çalışırken , Denizlisporlu Ahmet Cebe’yi yedekte tutuyor . Bordo-Mavili yönetim , Erhan transferinde sonuca ulaşamazsa , Denizli Başkanı Ali İpek’le Ahmet Cebe için transfer masasına oturacak .

Hırvat Cale , gitme fikrinden vazgeçti

Trabzonspor’un Hırvat sol kanat oyuncusu Hrvoje Cale , takımda kalmaya karar verdi . Eşinin gitmek istemesi nedeniyle yönetime ayrılacağını ileten Cale’nin karısını ikna ettiği ve kulübe “Sözleşmemin sonuna kadar Trabzonspor’da kalmak istiyorum” dediği bildirildi .



Star Gazete