2010 FIFA Dünya Kupası C grubu Slovenya - ABD maçı TRT1 canlı izle

FIFA Dünya Kupası 2010 C grubu ikinci maçları ile tüm hızı ile devam ediyor. Cezayir'e ilk maçında tek gol ile boyun eğen Sırbistan, İngiltere ile 1-1 berabere kalan ABD ile karşılaşıyor. Slovenya-ABD maçı bugün TSİ ile saat: 17:00'da naklen TRT 1 ekranlarına gelecek. TRT 1 canlı izlemek için tıklayınız... Bütün maçların canlı anlatımı TRT 1

2010 FIFA Dünya Kupası C grubu Slovenya - ABD  maçı TRT1 canlı izle
  FIFA Dü ; nya Kupası 2010 C grubu ikinci maç ; ları ile tü ; m hızı ile devam ediyor . Cezayir ' e ilk maç ; ında tek gol ile boyun eğen Slovenya , İngiltere ile 1-1 berabere kalan ABD ile karşılaşıyor . Slovenya - ABD maç ; ı bugü ; n TSİ ile saat : 17 : 00 ' da naklen TRT 1 ekranlarına gelecek . TRT 1 canlı izlemek iç ; in tıklayınız . . . Bü ; tü ; n maç ; ların canlı anlatımı TRT 1 ( trt1 ) buradan canlı izleyin . . . trt 1 ve trt hd izleyin . . .

SLOVENYA - ABD / 17 : 00 ' DA CANLI TRT 1 İZLE


Gü ; ney Afrika ' nın Johannesburg ' daki 61 bin seyirci kapasiteli Ellis Park Stadı ' nda saat 17 . 00 ' de başlayacak karşılaşmayı , Malili hakem Koman Coulibaly ile yardımcıları Faslı Rıdvan Aşık ve Angolalı Manuel Candido yö ; netecek . Maç ; ın bü ; tü ; n gö ; rü ; ntü ; lerini beyazgazete . com adresinden takip edebilirsiniz . . .

FIFA Dü ; nya sıralamasında 25 . sırada bulunan Slovenya ile 14 . sırada yer alan ABD milli takımlarının muhtemel 11 ' leri şu şekilde belirlendi ;

Slovenya ( 4-4-2 )

1-Samir Handanovic

2-Miso Brecko

3-Marko Suler

4-Bostjan Cesar

5-Bojan Jokic

6-Valter Birsa

7-Robert Koren

8-Aleksandar Radosavljevic

9-Andraz Kirm

10-Zlatko Dedic

11-Milivoje Novakovic

Teknik direktö ; r : Matjaz Kek

ABD ( 4-4-2 )

1-Tim Howard

2-Steve Cherundolo

3-Jay DeMerit

4-Oguchi Onyewu

5-Carlos Bocanegra

6-Landon Donovan

7-Michael Bradley

8-Ricardo Clark

9-Clint Dempsey

10-Jozy Altidore

11-Edson Buddle

Teknik Direktö ; r : Bob Bradley

Notlar :


-ABD , Slovenya ile karşılaşacak dö ; rdü ; ncü ; Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler Futbol Konfederasyonu ( CONCACAF ) takımı . Slovenya daha ö ; nce Meksika , Honduras ve Trinidad Tobago ile hazırlık maç ; ı yapmıştı .

-İki takım daha ö ; nce hiç ; karşılaşmadı .