Kızılay Yumurtalık'ta Şube Açtı

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde Kızılay Şubesi faaliyete geçti.

Kızılay Yumurtalık'ta Şube Açtı
  Kurucu Başkanlığını Feride Öğülener ' in yaptığı Kızılay Yumurtalık Şube yönetiminde Melek Ulayhas başkan yardımcısı , Kazım Tatlısoy sekreter , Beytullah Kıllı sayman olurken Fatih Kolsuz ve Fatma Yalama da üye olarak görev aldı .
Kızılay Yumurtalık Şube Başkanı Feride Öğülener , Kızılay Genel Merkezi ' nden gönderilen makarna ve kavurmayı , belirledikleri yoksul insanlara yardım olarak dağıttıklarını bildirdi . Ögülener , " Kızılay ' ın faaliyet alanları belli . Afetlerde devreye girip mağdur insanlara yardım etmek , acıları paylaşmak ve insanların o günlerde karşı karşıya oldukları zorlukların üstesinden gelmesine yardım etmektir . Afetten zarar gören insanlarımıza her zaman yardım elini uzatan , onların aç ve açıkta kalmasını önleyen Kızılay , diğer günlerde de yoksulun yanındadır . Biz Kızılay yöneticileri olarak mağduriyetlerin ve yaşanan acıların en aza indirgenmesi için de elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve yapmaya da hazırız " dedi .
Başkan Feride Öğülener , Kızılay ' ın sosyal faaliyetlerini ve yardımlarını sürdürmesinin yanısıra Yumurtalık ' ta olası bir doğal afete karşı hazırlıklı olunması çalışmalarını da yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi .