Virajı alamayan otomobil takla attı

Bakırköy'de ışığa yakalanmamak için hız yaptığı iddia edilen otomobil virajı alamayınca takla attı. 1 kişinin yaralandığı kazada otomobil kullanılamaz

  Bakırköy ' de ışığa yakalanmamak için hız yaptığı iddia edilen otomobil virajı alamayınca takla attı . 1 kişinin yaralandığı kazada otomobil kullanılamaz hale geldi .

Kaza Ekrem Kurt Bulvarı ' nda Veli Efendi Hipodromu ' nun tam karşısında meydana geldi . İddialara göre sürücünün ismi öğrenilemeyen 34 EP 6315 plakalı otomobil kırmızı ışığa yakalanmamak için gaza yüklenince kontrolden çıkarak takla atmaya başladı . Otomobil bir süre sürüklendikten sonra kaldırıma çarparak durabildi .

Kazada araç içinde sıkışan 1 kişi çevreden yetişen vatandaşların da yardımı ile araç içinden çıkarıldı . Bir süre kaldırım üzerinde bekletilen yaralı sürücüye olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı . Daha sonra tekerlekli sandalyeye oturtulan yaralı sürücü , ambulansla birlikte Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ne kaldırıldı .

Kaza sonrası olay yerine itfaiye ekipleri geldi . Kaza nedeniyle Ekrem Kurt Bulvarı ' nda sahil yolu istikametine trafik tek şeride düşürüldü . Kazadan dolayı kullanılamaz hale gelen otomobil oto kurtarıcı yardımı ile bulunduğu yerden kaldırıldı . Belediye ekiplerinin yolda temizlik çalışması yapmasının ardından trafik normale döndü .

Kazayı gördüğünü söyleyen vatandaşlar , aynı cadde üzerinde 8 kez kaza yaşandığını belirtti . Aracın virajı alamayarak takla attığı ifade eden bazı vatandaşlar , birçok kez aynı yerde kaza yaşanmasına anlam veremediklerini aktardı .