Alkollü sürücü banka şubesine girdi

İzmir'in Konak ilçesinde, alkollü sürücü Mustafa Erilgici (50), aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Orta refüjü aşan ot

İzmir'in Konak ilçesinde, alkollü sürücü Mustafa Erilgici (50), aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Orta refüjü aşan otomobil, bir bankanın şubesine daldı. Bankada maddi çapta hasar meydana gelirken, kazayı yara almadan atlatan Erilgici'nin 141 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Cumhuriyet Bulvarı'nda saat 23.00 sıralarında meydana gelen kazada, Konak'tan Alsancak yönüne giden 35 BPZ 19 plakalı otomobilin sürücüsü Mustafa Erilgici, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Karşı şeride geçerek bir banka şubesinden içeri dalan sürücü, çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarıldı.

Ayakta durmakta zorlanan ve şans eseri kazayı yara almadan atlatan sürücü, ifadesi alınmak üzere Kantar Polis Merkezi'ne götürüldü. Karakola çağrılan trafik ekibi tarafından sürücüye yapılan alkol muayenesinde, Erilgici'nin 141 promil alkollü olduğu belirlendi. Sürücünün ehliyetine 6 ay süre ile el konularak hakkında yasal işlem yapıldı.