Şehirler Ve Kültürler Kaynaşması Festivali'ne Bolu Damgası

Darıca Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivali'nin 4'üncüsü değişik etkinlikler ve Bolulular Gecesi ile start aldı.

  Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivali ' nin ilk gecesinde Bolulular Derneği sahne aldı . Binlerce insanın saatler öncesinde Cevher Dudayev Sahili ' ni doldurarak yer ayırttığı gecede , yöresel sanatçıların yanı sıra Bolu ' ya ait halk oyunları izleyenlere keyifli saatler yaşatırken , sine vizyon gösterisi ile de Bolu ' nun tanıtımı yapıldı . Dernek yönetimi tarafından geceye katılan protokol üyelerine ve gecenin düzenlenmesinde emeği geçen firmalara değişik hediye ve plaket takdiminin yapıldığı gecede , Bolu ' ya büyük hizmetler sunan merhum hayırsever İzzet Baysal ' ın yeğeni İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal büyük ilgi gördü .
Bolulular Gecesi ' ne AK Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede , Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yamantürk ve Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin Özcan da katılırken , Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak kısa bir açılış ve selamlama konuşması gerçekleştirerek herkese iyi eğlenceler diledi .