Kütahya Odalar Birliği'nde İki Simavlı

Kütahya Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (KÜTESOB) olağanüstü genel kurul seçimi yapıldı

  Kütahya Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği ' nin ( KÜTESOB ) olağanüstü genel kurul seçimi yapıldı . Kütahya ve ilçelerindeki tüm esnaf odaları ve bu odaların yönetim kurulu üyeleri oy kullandı . Listesinde Simav İnşaat Sanatkarları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurullah Gökdemir ve Simav Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Kadir Gök ' ün de bulunduğu İbrahim Yiğit yeniden başkan seçildi .
Nurullah Gökdemir yönetim kurulu üyeliğine , Kadir Gök ise denetim kurulu Başkanlığına seçildi . Toplam 290 oyun 239 ' unu alan İbrahim Yiğit , 50 oy alan Nuri Maviler ' e açık ara fark attı bir oy ise geçersiz sayıldı . Yönetim kurulu üyeliğine seçilen Nurullah Gökdemir ve Denetleme Kurulu Başkanlığına seçilen Kadir Gök Simav ' ı Kütahya ' da en iyi şekilde temsil edeceklerini ve esnafların sesi olacaklarını söyledi .
Kendilerine destek veren tüm esnaf odaları başkanlarına ve yönetim kurullarına teşekkür ettikler . Esnafın sorunlarına kısa sürede çözüm bulma konusunda elinden geleni yapacağını söyleyen Kadir Gök " Esnaflar rahat olsun artık Kütahya ' da sesimizi duyuracak konumdayız " dedi . Simavlı esnaf ve sanatkarların sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyen Nurullah Gökdemir ise " Esnaflarımız kendilerini sahipsiz zannetmesin . Simav ' dan iki oda başkanının yönetim kurulunda olması önemli bir nimet bunu en iyi şekilde değerlendirmeliyiz . Artık esnafımız sessiz kalmayacak " şeklinde konuştu .